Ajankohtaista

Moninaiset ja Hurmos Tanvo cup -kisoissa

Tanssillisen voimistelun joukkueemme Moninaiset (yli 40 v) ja Hurmos (yli 50 v) kilpailevat aktiivisesti lajin cup kilpailuissa. Espoon cupissa joulukuun alussa Moninaiset olivat kuudensia ja Hurmos toisia omissa sarjoissaan. Tapanilan cupissa tammikuuun lopussa Moninaiset olivat viidensiä ja Hurmos nappasi kultaa omassa sarjassaan. Viimeinen cup kilpailu on la 16.3. Mäntyharjulla, jonka jälkeen huhtikuussa matkataan Ouluun lajin mestaruuskilpailuihin. 

Uusi joukkuevoimisteluryhmä Lumia

Kevätkaudelle 2024 osa joukkuevoimistelun alkeisryhmästä muodostaa uuden joukkuevoimisteluryhmän, jonka nimeksi valikoitui Lumia. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa ja osallistuu Voimisteluliiton Stara-tapahtumiin, sekä seuran omiin juhliin. Lumiassa voi olla mukana vain kerran viikossa (torstaisin) harjoittelemassa voimistelun perustaitoja (joukkuevoimistelun alkeet).

 

Valokuvaamme seuran käyttöön

Tulemme kauden aikana ottamaan valokuvia siellä täällä ryhmissämme seuramme käyttöön. Julkaisemme kuvia nettisivuillamme hejyvoimistelu.sporttisaitti.com, Facebook-sivullamme Helsingin Jyry, naisosasto sekä Instagram-tilillämme helsinginjyryvoimistelu. Kuvia käytetään osittain markkinointitarkoituksissa, mutta pääasiassa toiminnan esille tuomisessa. Emme koskaan julkaise kuvassa olevien nimiä ilman lupaa. Yleensä kuvissa olevien henkilöiden nimiä ei julkaista tai heitä ei merkitä julkaisuun merkintätyökaluin. 

Aikuiset osaavat itse väistää kameraa, jos eivät halua tulla kuvatuksi. Mikäli huoltajana et halua, että lapsestasi on kuvia edellä mainituissa tiedotusvälineissä, lähetä viesti: hejy.jv@gmail.com. Kerro lapsen nimi ja missä ryhmässä hän on mukana, niin tiedotamme asian ohjaajalle/seuratoimijoille, jotka kuvaavat. Emme tee isoa numeroa asiasta, kun kuvaamme, vaan yritämme hoitaa asian hienovaraisesti tai käsittelemme kuvan siten, että lapsi ei näy kuvassa.

Facebook-sivumme ja Instagram-tilimme kannattaa ottaa seurantaan, sillä se on nopein reitti tiedottaa yllättävistä muutoksista, joita joskus voi tulla. Nettisivujen päivittäminen on liian iso prosessi, jos tulee jokin äkillinen peruutus jne. 

 

 

< paluu etusivulle