Ajankohtaista

Marraskuussa kuvaamassa kilpailuohjelmaa VVS:n salilla

Perustamme uuden joukkuevoimistelun alkeisryhmän

Syksyllä perustamme uuden joukkuevoimistelun alkeisryhmän 2012-2014 syntyneille tytöille. Ryhmä harjoittelee syksyllä kerran viikossa perjantaisin klo 18-19 Vallilan ala-asteella, Hämeentie 80 Anna-Mari Mykkäsen ohjauksessa. 

Ryhmän perusjoukon muodostaa viime kevään voimistelukouluryhmämme, mutta otamme mukaan myös uusia innokkaita voimistelijoita. Ennakkotiedustelut: hejy.jv@gmail.com

Ryhmän tavoitteena perusvoimistelutaitojen kartoittamisen lisäksi on valmistaa esitys seuran joulu- ja kevätjuhlaan edeten kohti joukkuevoimistelun lapsille suunnattuja tapa

Palaamme Kalasataman koululle

Olemme saaneet ensi kaudelle vuoron Kalasataman peruskoulusta, Polariksenkatu 1. 

Järjestämme jälleen samanaikaistoimintaa lapsille ja aikuisille torstaisin klo 18-19. Aikuisille on tarjolla tuttu Kondis-jumppa uuden ohjaajamme Isabella Rannan vetämänä. Lapsille puolestaan voimistelukoulu 6-8 v. tutun ohjaajamme Anna-Mari Mykkäsen johdolla. Anna-Mari vetää myös klo 19-20 aikuisille suunnatun tunnin, jonka kuvaus valmistuu lähipäivinä. Luvassa on useita eri voimistelulajeja.

Suomalainen voimistelu täyttää 125 vuotta

Olemme mukana juhlavuoden tapahtumissa ja etenkin 2022 huipennuksessa: Suomi Gymnaestradassa Tampereella.

Moninaisille pronssia 

Moninaiset ryhmämme osallistui 30.1. Seinäjoen voimistelijoiden järjestämään Tanssillisen voimistelun cup 3 -kisaan, joka kilpailtiin videotallentein. Naiset olivat ainoa yli 40 v. joukkue, jolloin liiton sääntöjen mukaan joukkue siirretään alempaan sarjaan. Kovatasoisessa yli 20 v. sarjassa Moninaiset sijoittuivat kolmanneksi ohjelmallaan Kirsikankukkien aika. 

Korona-ajan ohjeistus seuratoimintaan

Olympiakomitean ohjeet terveysturvalliseen seurojen harjoitustoimintaan:

  • Aikuiset käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista. Maskin käytössä huomioidaan siihen liittyvät ohjeet.
  • Harjoituksissa kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: urheilijat, valmentajat, toimihenkilöt ja huoltajat. Näin rajoitetaan henkilökontaktien määrää. Valmentajat, toimihenkilöt ja huoltajat käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista.
  • Välttämättömät vanhempien käynnit lasten harjoituksissa tapahtuvat kasvomaskia käyttäen.
  • Kun edellinen ryhmä on lopettanut harjoituksen ja siirtynyt pois harjoitustilasta, voi seuraava ryhmä mennä harjoitustilaan. Oman harjoituksen alkamista ei mennä odottamaan harjoitustilaan.
  • Puku- ja pesuhuonetilat suositellaan suljettavaksi tai käyttöä rajoitettavan.
  • Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on suositeltavaa olla saatavilla harjoituksen aikana.

Helsingin Jyryn salilla Vallilan koulussa on ohjaajalta saatavilla käsidesiä. Kädet tulee pestä heti saliin saavuttaessa ja lähtiessä. Pukuhuoneita on kaksi, jolloin tuleva ryhmä sijoittautuu siihen, jossa ei näy vaatteita. Saliin tulevat voivat tulla jo muutama minuutti ennen jumpan alkua pääkäytävälle (kaksoisovien luo, jonka edessä on ikkuna), jolloin salista tulevat pääsevät suoraan pukukoppikäytävälle, eivätkä ryhmät kohtaa. Lapsia tuoville ja hakeville aikuisille suosittelemme maskin käyttöä ja pyydämme rajoittamaan tarpeetonta oleskelua pukutiloissa. Salin pöytien siirtelyssä avustaville henkilöille löytyy meidän puolesta kertakäyttöhanskat. 

Ohjaajat käyttävät maskia silloin, kun se on mahdollista. Harrastajat voivat käyttää maskia oman harkinnan mukaan. 

Kaikissa jumpissamme tulee olla oma jumppa-alusta, mikäli sellaista jumpassa tarvitaan. 

Saavuthan jumppaan vain täysin terveenä!

Uusia maksutapoja käytössämme

Mellä voit maksaa tunteja normaalilla tilisiirrolla, Smartum tai Edenred -liikuntaseteleillä, SmartumPay -mobiilimaksuna tai ePassi-mobiilimaksuna. 

Mikäli maksat liikuntaseteleillä, toimi näin: ilmoittaudu normaalisti -> tuo allekirjoitetut voimassaolevat setelit tunnin ohjaajalle kirjekuoressa, johon olet selvästi merkinnyt kuka maksaa ja minkä maksun (voit myös tulostaa laskun mukaan). Pahoittelemme, että maksu kuittaantuu maksetuksi vasta, kun setelit saapuvat taloudenhoitajallemme. 

Työnantajasi antamat liikuntasetelit tai lataama mobiiliraha kelpaavat vain henkilökohtaisiin harrastemaksuihin, niillä ei voi maksaa muiden perheenjäsenten maksuja. 

 

 

< paluu etusivulle