Ajankohtaista

World Gymnaestrada Amsterdamissa

Naisten tanssillisen voimistelun kenttäohjelmaan "Kirkkaat vedet" osallistui 18 jyryläistä. Moninaiset olivat myös mukana Riikka Virkajärvi-Johnsonin hallikokonaisuudessa  "The Forest of mine" yhdessä Riikkasetin ja Tapiolan voimistelijoiden kanssa. 

Kausimaksuihin korotuksia

Valitettavasti olemme jo pitkään taistelleet taloudellisen tilanteemme kanssa. Kaupungin salien kohonneet vuokrat sekä halumme pitää hyvät, palkkaa saavat ohjaajamme ovat saaneet tilanteen sen verran tiukaksi, että joudumme korottamaan kausimaksuja tuntuvasti. Urheiluseura ei tee voittoa, vaan pyrkii kattamaan kulut toiminnasta tulevalla tuotolla. Olemme pitäneet hinnat pitkään erittäin edullisina ja siihen pyrimme myös jatkossa mahdollisuuksien mukaan. Meitä voi tukea myös osallistumalla talkoisiin, joita saamme 1-2 kertaa vuodessa. Kyse on yleensä erilaisten juoksutapahtumien reitinohjauksesta. Mikäli kiinnostuit talkoista ilmoittaudu spostiimme hejy.jv(at)gmail.com. 

Moninaiset onnistuivat mestaruuskilpailuissa

Tanssillisen voimistelun mestaruuskilpailuissa 22.4. Vantaalla Moninaiset tulivat neljänneksi yli 40 vuotiaiden sarjassa ennätyspisteillä. Emma-Leena Heikkisen koreografia "En jää kaipaamaan meitä", johon puvut toteutti MOVE liikunta-asut Turusta, sai paljon kehuja erilaisuudesta ja mielenkiintoisuudesta. 

Lumenia osallistui kevään Stara-tapahtumiin

Lumenian tyttöjä nähtiin keväällä kahdessa Stara-tapahtumassa, joista ensimmäinen oli 25.3. Pirkkolahallissa ja toinen 15.4. 

Lipstikka osallistuu LUMO-tapahtumaan

Lipstikka saavutti hopeaa Etelä-Suomen LUMO-tapahtumassa yli 40 v. tanssisarjassa Tanja Elorannan koreografialla "Hahmot liikkeellä".

Valokuvaamme seuran käyttöön

Tulemme kauden aikana ottamaan valokuvia siellä täällä ryhmissämme seuramme käyttöön. Julkaisemme kuvia nettisivuillamme hejyvoimistelu.sporttisaitti.com, Facebook-sivullamme Helsingin Jyry, naisosasto sekä Instagram-tilillämme helsinginjyryvoimistelu. Kuvia käytetään osittain markkinointitarkoituksissa, mutta pääasiassa toiminnan esille tuomisessa. Emme koskaan julkaise kuvassa olevien nimiä ilman lupaa. Yleensä kuvissa olevien henkilöiden nimiä ei julkaista tai heitä ei merkitä julkaisuun merkintätyökaluin. 

Aikuiset osaavat itse väistää kameraa, jos eivät halua tulla kuvatuksi. Mikäli huoltajana et halua, että lapsestasi on kuvia edellä mainituissa tiedotusvälineissä, lähetä viesti: hejy.jv@gmail.com. Kerro lapsen nimi ja missä ryhmässä hän on mukana, niin tiedotamme asian ohjaajalle/seuratoimijoille, jotka kuvaavat. Emme tee isoa numeroa asiasta, kun kuvaamme, vaan yritämme hoitaa asian hienovaraisesti tai käsittelemme kuvan siten, että lapsi ei näy kuvassa.

Facebook-sivumme ja Instagram-tilimme kannattaa ottaa seurantaan, sillä se on nopein reitti tiedottaa yllättävistä muutoksista, joita joskus voi tulla. Nettisivujen päivittäminen on liian iso prosessi, jos tulee jokin äkillinen peruutus jne. 

 

 

< paluu etusivulle