Ajankohtaista

Marraskuussa kuvaamassa kilpailuohjelmaa VVS:n salilla

Suomalainen voimistelu täyttää 125 vuotta

Olemme mukana juhlavuoden tapahtumissa ja etenkin 2022 huipennuksessa: Suomi Gymnaestradassa Tampereella.

Moninaisille pronssia 

Moninaiset ryhmämme osallistui 30.1. Seinäjoen voimistelijoiden järjestämään Tanssillisen voimistelun cup 3 -kisaan, joka kilpailtiin videotallentein. Naiset olivat ainoa yli 40 v. joukkue, jolloin liiton sääntöjen mukaan joukkue siirretään alempaan sarjaan. Kovatasoisessa yli 20 v. sarjassa Moninaiset sijoittuivat kolmanneksi ohjelmallaan Kirsikankukkien aika. 

KORONARAJOITUKSET JATKUVAT AIKUISILLA! 

Koulujen salit kiinni aikuisilta 30.4. asti, lasten ryhmät aloittavat 1.2.

 

Voit ostaa nyt pelkät huhtikuun Hikijumppa-tunnit ja/tai Dance-tunnit hintaan 25 e. Tunnit pidetään Zoom-videotyökalun avulla live-tunteina. 

Hikijumppa maanantaisin klo 18.30: lämmittely, sykkeen nostatusta sekä lihaskuntoliikkeitä kehon omaa painoa hyväksi käyttäen. Tarvitset jumppa-alustan ja vesipullon sekä mobiililaitteen Zoom-yhteyttä varten. Tilaa tarvitaan 1-2 m per suunta.

Dance tiistaisin klo 18.00: Lempeää, kehoahuoltavaa jazz- ja nykytanssiin perustuvaa liikettä, rullausta niskalle ja selälle, venyttelyä, keskivartaloa aktivoivaa lihaspitoa, lyhyt tanssisarja. Tilaa tarvitaan muutama metri per suunta.

Toimi näin: Ilmoittaudu sähköpostiimme: hejy.jv@gmail.com, kumpaan jumppaan haluat videolinkin.

Korona-ajan ohjeistus seuratoimintaan

Olympiakomitean ohjeet terveysturvalliseen seurojen harjoitustoimintaan:

  • Aikuiset käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista. Maskin käytössä huomioidaan siihen liittyvät ohjeet.
  • Harjoituksissa kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: urheilijat, valmentajat, toimihenkilöt ja huoltajat. Näin rajoitetaan henkilökontaktien määrää. Valmentajat, toimihenkilöt ja huoltajat käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista.
  • Välttämättömät vanhempien käynnit lasten harjoituksissa tapahtuvat kasvomaskia käyttäen.
  • Kun edellinen ryhmä on lopettanut harjoituksen ja siirtynyt pois harjoitustilasta, voi seuraava ryhmä mennä harjoitustilaan. Oman harjoituksen alkamista ei mennä odottamaan harjoitustilaan.
  • Puku- ja pesuhuonetilat suositellaan suljettavaksi tai käyttöä rajoitettavan.
  • Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on suositeltavaa olla saatavilla harjoituksen aikana.

Helsingin Jyryn salilla Vallilan koulussa on ohjaajalta saatavilla käsidesiä. Kädet tulee pestä heti saliin saavuttaessa ja lähtiessä. Pukuhuoneita on kaksi, jolloin tuleva ryhmä sijoittautuu siihen, jossa ei näy vaatteita. Saliin tulevat voivat tulla jo muutama minuutti ennen jumpan alkua pääkäytävälle (kaksoisovien luo, jonka edessä on ikkuna), jolloin salista tulevat pääsevät suoraan pukukoppikäytävälle, eivätkä ryhmät kohtaa. Lapsia tuoville ja hakeville aikuisille suosittelemme maskin käyttöä ja pyydämme rajoittamaan tarpeetonta oleskelua pukutiloissa. Salin pöytien siirtelyssä avustaville henkilöille löytyy meidän puolesta kertakäyttöhanskat. 

Ohjaajat käyttävät maskia silloin, kun se on mahdollista. Harrastajat voivat käyttää maskia oman harkinnan mukaan. 

Kaikissa jumpissamme tulee olla oma jumppa-alusta, mikäli sellaista jumpassa tarvitaan. 

Saavuthan jumppaan vain täysin terveenä!

Uusia maksutapoja käytössämme

Mellä voit maksaa tunteja normaalilla tilisiirrolla, Smartum tai Edenred -liikuntaseteleillä, SmartumPay -mobiilimaksuna tai ePassi-mobiilimaksuna. 

Mikäli maksat liikuntaseteleillä, toimi näin: ilmoittaudu normaalisti -> tuo allekirjoitetut voimassaolevat setelit tunnin ohjaajalle kirjekuoressa, johon olet selvästi merkinnyt kuka maksaa ja minkä maksun (voit myös tulostaa laskun mukaan). Pahoittelemme, että maksu kuittaantuu maksetuksi vasta, kun setelit saapuvat taloudenhoitajallemme. 

Työnantajasi antamat liikuntasetelit tai lataama mobiiliraha kelpaavat vain henkilökohtaisiin harrastemaksuihin, niillä ei voi maksaa muiden perheenjäsenten maksuja. 

 

 

< paluu etusivulle