Ajankohtaista

Kuva: Voimisteluliitto/Jere Satamo

Uusia maksutapoja käytössämme

Mellä voit maksaa tunteja normaalilla tilisiirrolla, Smartum tai Edenred -liikuntaseteleillä, SmartumPay -mobiilimaksuna tai ePassi-mobiilimaksuna. 

Mikäli maksat liikuntaseteleillä, toimi näin: ilmoittaudu normaalisti -> tuo allekirjoitetut voimassaolevat setelit tunnin ohjaajalle kirjekuoressa, johon olet selvästi merkinnyt kuka maksaa ja minkä maksun (voit myös tulostaa laskun mukaan). Pahoittelemme, että maksu kuittaantuu maksetuksi vasta, kun setelit saapuvat taloudenhoitajallemme. 

Työnantajasi antamat liikuntasetelit tai lataama mobiiliraha kelpaavat vain henkilökohtaisiin harrastemaksuihin, niillä ei voi maksaa muiden perheenjäsenten maksuja. 

Ilmainen puistojumppa Arabianrannassa!

Ilmainen puistojumppa Arabianrannassa (Toukolan rantapuisto, koulun takana Berliininkadun päässä) torstaina 4.6, 11.6. ja 25.6. sekä kaikki elokuun torstait klo 18.00 - 19.00.

Mukaan vesipullo ja oma jumppa-alusta. Ohjaajana Catja Valkama.

Tervetuloa! Kuva: Voimisteluliitto/Jere Satamo

Menestystä ryhmätanssikilpailuissa

Lipstikka ja Moninaiset osallistuivat TUL:n ryhmätanssien mestaruuskilpailuhin 8.2. Tampereella. Moninaiset saivat yli 40 vuotiaiden sarjassa kultaa ohjelmalla "Joutuispa jo armas aika" ja Lipstikka sarjassa yli 50 v. pronssia ohjelmalla "Hahmot liikkeellä".  Moninaisten ohjelman on laatinut Maria Prokhorova ja Lipstikan Tanja Eloranta. Molemmat ryhmät saivat myös kunniamaininnat. Moninaisille kunniamaininnan toi loistava idea ja Lipstikalle taiteellinen kokonaisuus.

Lipstikka valmistautuu Kreetan matkaan

Senioriryhmämme Lipstikka lähtee syksyllä 2021 Kreetalle Golden Age -voimistelutapahtumaan. Tapahtuma siirtyi vuodella Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi.

 

 

< paluu etusivulle