Ajankohtaista

Kevätkarkelot Vallilan koululla

Ryhmämme esiintyvät 24.5. klo 18 Vallilan koulun liikuntasalissa. Tervetuloa katsomaan!

Suomi Gymnaestrada lähestyy

Naisten tanssillisen voimistelun kenttäohjelmaan "Kirkkaat vedet" osallistuu 21 jyryläistä ja tyttöjen 7-12 v. kenttäohjelmaan "Jos kuussa voisi tanssia" 4 tyttöä. Kenttäohjelmat esitetään pääjuhlassa sunnuntaina 12.6. Ratinan stadionilla. Tämän lisäksi lauantaina 11.6. Moninaiset kilpailevat LUMO-finaalissa ohjelmallaan "Joutuispa jo armas aika" ja esiintyvät Feel it -iltanäytöksessä Riikka Virkajärvi-Johnsonin koregrafiassa "Metsä" yhdessä Riikkasetin ja Tapiolan voimistelijoiden kanssa. 

Moninaiset tanssikilpailuissa

Moninaiset ryhmämme saavutti ensin 1. sijan Pink dance stars -tanssikilpailussa 13.3. ja parin viikon päästä 2. sijan Etelä-Suomen Lumo-tapahtumassa Maria Prokhorovan koreografialla "Joutuispa jo armas aika". 

Moninaiset tanssillisen voimistelun kilpailuissa

Moninaiset ryhmämme saavutti viidennen sijan sekä Tanssillisen voimistelun cup 2 että cup 3 -kilpailuissa. Suoritus oli yhtenäinen ja hyvä, ja joukkueen ennätyspisteisiin ollaan tyytyväisiä. Ohjelma "Irtiottoja" on tehty ryhmätyönä.

Lipstikalle menestystä ryhmätanssikisoissa

Lipstikka-ryhmämme sijoittui TUL:n ryhmätanssien mestaruuskilpailuissa yli 60 v. sarjassa ensimmäiseksi. Hahmot liikeellä -esityksen on suunnitellut ja ohjannut Tanja Eloranta. Sama esitys valittiin myös Voimisteluliiton 125-juhlanäytökseen. 

Valmistautuminen Suomi Gymnaestradaan 2022 on aloitettu

Suomi Gymnaestrada järjestetään Tampereella 9. -12.6. Seuramme ohjaajat ovat käyneet opettelemassa kenttäohjelmia ja piakkoin järjestämme kokeilutilaisuuksia. Alustava ilmoittautuminen tapahtumaan tulee olemaan 18.10.2021. 

Valokuvaamme seuran käyttöön

Tulemme kauden aikana ottamaan valokuvia siellä täällä ryhmissämme seuramme käyttöön. Julkaisemme kuvia nettisivuillamme hejyvoimistelu.sporttisaitti.com, Facebook-sivullamme Helsingin Jyry, naisosasto sekä Instagram-tilillämme helsinginjyryvoimistelu. Kuvia käytetään osittain markkinointitarkoituksissa, mutta pääasiassa toiminnan esille tuomisessa. Emme koskaan julkaise kuvassa olevien nimiä ilman lupaa. Yleensä kuvissa olevien henkilöiden nimiä ei julkaista tai heitä ei merkitä julkaisuun merkintätyökaluin. 

Aikuiset osaavat itse väistää kameraa, jos eivät halua tulla kuvatuksi. Mikäli huoltajana et halua, että lapsestasi on kuvia edellä mainituissa tiedotusvälineissä, lähetä viesti: hejy.jv@gmail.com. Kerro lapsen nimi ja missä ryhmässä hän on mukana, niin tiedotamme asian ohjaajalle/seuratoimijoille, jotka kuvaavat. Emme tee isoa numeroa asiasta, kun kuvaamme, vaan yritämme hoitaa asian hienovaraisesti tai käsittelemme kuvan siten, että lapsi ei näy kuvassa.

Facebook-sivumme ja Instagram-tilimme kannattaa ottaa seurantaan, sillä se on nopein reitti tiedottaa yllättävistä muutoksista, joita joskus voi tulla. Nettisivujen päivittäminen on liian iso prosessi, jos tulee jokin äkillinen peruutus jne. 

 

Korona-ajan ohjeistus seuratoimintaan

Olympiakomitean ohjeet terveysturvalliseen seurojen harjoitustoimintaan:

  • Aikuiset käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista. Maskin käytössä huomioidaan siihen liittyvät ohjeet.
  • Harjoituksissa kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: urheilijat, valmentajat, toimihenkilöt ja huoltajat. Näin rajoitetaan henkilökontaktien määrää. Valmentajat, toimihenkilöt ja huoltajat käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista.
  • Välttämättömät vanhempien käynnit lasten harjoituksissa tapahtuvat kasvomaskia käyttäen.
  • Kun edellinen ryhmä on lopettanut harjoituksen ja siirtynyt pois harjoitustilasta, voi seuraava ryhmä mennä harjoitustilaan. Oman harjoituksen alkamista ei mennä odottamaan harjoitustilaan.
  • Puku- ja pesuhuonetilat suositellaan suljettavaksi tai käyttöä rajoitettavan.
  • Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on suositeltavaa olla saatavilla harjoituksen aikana.

RYHMIIMME ILMOITTAUTUNEET SAAVAT OHJEET JUMPPAKÄYTÄNNÖISTÄ SÄHKÖPOSTITSE.

Kaikissa jumpissamme tulee olla oma jumppa-alusta, mikäli sellaista jumpassa tarvitaan. 

Saavuthan jumppaan vain täysin terveenä!

Uusia maksutapoja käytössämme

 

Mellä voit maksaa tunteja normaalilla tilisiirrolla, Smartum tai Edenred -liikuntaseteleillä, Edenred tai SmartumPay -mobiilimaksuna tai ePassi-mobiilimaksuna. 

Mikäli maksat liikuntaseteleillä, toimi näin: ilmoittaudu normaalisti -> tuo allekirjoitetut voimassaolevat setelit tunnin ohjaajalle kirjekuoressa, johon olet selvästi merkinnyt kuka maksaa ja minkä maksun (voit myös tulostaa laskun mukaan). Pahoittelemme, että maksu kuittaantuu maksetuksi vasta, kun setelit saapuvat taloudenhoitajallemme. 

Työnantajasi antamat liikuntasetelit tai lataama mobiiliraha kelpaavat vain henkilökohtaisiin harrastemaksuihin, niillä ei voi maksaa muiden perheenjäsenten maksuja. 

 

 

< paluu etusivulle