Ajankohtaista

Syyskauden tuntiohjelma

Pyrimme julkaisemaan ohjelman kesä-heinäkuussa ja avaamme ilmoittautumisen elokuussa. Pysymme Vallilan ala-asteella syyskauden ajan, jonka jälkeen se menee remonttiin. Kalasatamassa olemme torstaisin klo 19-21.

Kesällä yleisurheilua

Jyryn naisjaoston ja suunnistusjaoston lapset pääsevät meidän kesäharjoituksiin edulliseen hintaan.   Linkki https://www.helsinginjyry.com/juniori.htm 

 

Moninaiset ja Hurmos Tanvo cup -kisoissa

Tanssillisen voimistelun joukkueemme Moninaiset (yli 40 v) ja Hurmos (yli 50 v) kilpailevat aktiivisesti lajin cup kilpailuissa. Cup-kisojen yhteistuloksissa Moninaiset saavuttivat neljännen ja Hurmos toisen sijan omissa sarjoissaan. Lajin mestaruuskilpailuissa Oulussa 20.4. Moninaiset olivat kuudensia ja Hurmos voitti kultaa omissa sarjoissaan. Moninaiset kilpailivat tämän kauden Emma-Leena Heikkisen koreografialla Minussa soi metsä. Hurmoksen ohjelmasta Muistojen Pariisi vastasi Minna Närvä.

Uusi joukkuevoimisteluryhmä Lumia

Kevätkaudelle 2024 osa joukkuevoimistelun alkeisryhmästä muodostaa uuden joukkuevoimisteluryhmän, jonka nimeksi valikoitui Lumia. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa ja osallistuu Voimisteluliiton Stara-tapahtumiin, sekä seuran omiin juhliin. Lumiassa voi olla mukana vain kerran viikossa (torstaisin) harjoittelemassa voimistelun perustaitoja (joukkuevoimistelun alkeet).

 

Valokuvaamme seuran käyttöön

Tulemme kauden aikana ottamaan valokuvia siellä täällä ryhmissämme seuramme käyttöön. Julkaisemme kuvia nettisivuillamme hejyvoimistelu.sporttisaitti.com, Facebook-sivullamme Helsingin Jyry, naisosasto sekä Instagram-tilillämme helsinginjyryvoimistelu. Kuvia käytetään osittain markkinointitarkoituksissa, mutta pääasiassa toiminnan esille tuomisessa. Emme koskaan julkaise kuvassa olevien nimiä ilman lupaa. Yleensä kuvissa olevien henkilöiden nimiä ei julkaista tai heitä ei merkitä julkaisuun merkintätyökaluin. 

Aikuiset osaavat itse väistää kameraa, jos eivät halua tulla kuvatuksi. Mikäli huoltajana et halua, että lapsestasi on kuvia edellä mainituissa tiedotusvälineissä, lähetä viesti: hejy.jv@gmail.com. Kerro lapsen nimi ja missä ryhmässä hän on mukana, niin tiedotamme asian ohjaajalle/seuratoimijoille, jotka kuvaavat. Emme tee isoa numeroa asiasta, kun kuvaamme, vaan yritämme hoitaa asian hienovaraisesti tai käsittelemme kuvan siten, että lapsi ei näy kuvassa.

Facebook-sivumme ja Instagram-tilimme kannattaa ottaa seurantaan, sillä se on nopein reitti tiedottaa yllättävistä muutoksista, joita joskus voi tulla. Nettisivujen päivittäminen on liian iso prosessi, jos tulee jokin äkillinen peruutus jne. 

 

 

< paluu etusivulle