Ajankohtaista

Joulujuhla 16.12. Kinaporissa

Tuttuun tapaan kokoonnumme koko seuran voimin Kinaporiin maanantaina 16.12. klo 18. Ohjelmassa ryhmien esityksiä, arpajaiset ja mitä luultavammin tuttu punanuttu pohjoisesta. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Naisosasto 110 v.

Naisosastomme täytti tänä vuonna 110 vuotta ja juhlimme sitä 11.10. BistroK:ssa. Tilaisuudessa kukitettiin myös viime kesän TUL100 joukkojen juhlan ohjelmien ohjaajamme Maire, Minna ja Marja. Juhlassa kuultiin mukavia muistoja vuosien varrelta. Kiitämme lämpimästi Suomen Työväen urheiluliittoa ja sen voimistelu- ja tanssijaostoa sekä Suomen Voimisteluliittoa tervehdyksistä. 

Jyryn naisia Gymnaestradassa Itävallassa

Moninaiset sekä Outi olivat mukana Suomen suuressa kenttäkokonaisuudessa esiintyen Riikka Virkajärvi-Johnsonin "Elämän voima" -ohjelmassa sekä Marja Kallioniemen ja Hannele Ahlqvistin finaaliohjelmassa. Kenttäkokonaisuus esitettiin yhteensä kolme kertaa. 

Samat naiset esiintyivät kolme kertaa hallinäytöksessä yhdessä RiikkaSetin ja Tapiolan voimistelijoiden kanssa. "Neljä vuodenaikaa" -kokonaisuuden koreografiasta vastasivat Riikka Virkajärvi-Johnson ja Virpi Jokinen. 

Matkalla ehdittiin myös nähdä ja kokea paljon. Tapahtuman upea tunnelma sekä Itävallan tarjoamat upeat maisemat jäivät pysyvästi mieleen. Hyvät järjestelyt saivat n. 18 000 voimistelijan tapahtuman toimimaan sujuvasti. Tiivis tunnelma liikennevälineissä, ruokailussa tai halleissa ei haitannut, koska kaikista huokui hyvä henki ja positiivinen asenne.

World Gymnaestrada järjestetään seuraavan kerran neljän vuoden kuluttua Amsterdamissa. 

 

 

 

 

< paluu etusivulle