Ajankohtaista

KORONARAJOITUKSET JATKUVAT (päivitetty 5.1.)! 

Koulujen salit kiinni 31.1. asti

Aikuisten tunnit Hikijumppa ja Dance pidetään Zoom-videotyökalun kautta koko tammikuun. Myymme myös pelkät Zoom-tunnit edullisesti jäsenmaksumme hinnalla (25 e). Lasten tunnit eivät pääse vielä alkamaan, mutta tämän päivän uutisen mukaan, lasten tilanne arvioidaan vielä uudelleen loppuviikolla. Tiedotamme jäsenistöä tuntien alkamisesta sähköpostitse.

 

Ilmoittautuminen kevätkaudelle on auki

Olemme avanneet kevätkauden ilmoittautumisen jäsenrekisterissämme. Ohjeet ja linkki löytyvät yläpalkista Ilmoittautuminen. 

Mikäli kausi keskeytyy tai lyhenee vallitsevan korona-tilanteen takia, huomioimme tämän maksuissa. Uskallat siis hyvin ilmoittautua ja odottaa laskun maksua, kunnes tieto kauden alkamisesta tulee. Vaikka laskuun tulee eräpäivä, emme odota maksua suoritettavan, ennen kuin kausi on kunnolla käynnissä. 

Huomaathan, että lasten tunneille on pakko ilmoittautua etukäteen, sillä paikkamäärä on rajattu.

 

Korona-ajan ohjeistus seuratoimintaan

Olympiakomitean ohjeet terveysturvalliseen seurojen harjoitustoimintaan:

  • Aikuiset käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista. Maskin käytössä huomioidaan siihen liittyvät ohjeet.
  • Harjoituksissa kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: urheilijat, valmentajat, toimihenkilöt ja huoltajat. Näin rajoitetaan henkilökontaktien määrää. Valmentajat, toimihenkilöt ja huoltajat käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista.
  • Välttämättömät vanhempien käynnit lasten harjoituksissa tapahtuvat kasvomaskia käyttäen.
  • Kun edellinen ryhmä on lopettanut harjoituksen ja siirtynyt pois harjoitustilasta, voi seuraava ryhmä mennä harjoitustilaan. Oman harjoituksen alkamista ei mennä odottamaan harjoitustilaan.
  • Puku- ja pesuhuonetilat suositellaan suljettavaksi tai käyttöä rajoitettavan.
  • Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on suositeltavaa olla saatavilla harjoituksen aikana.

Helsingin Jyryn salilla Vallilan koulussa on ohjaajalta saatavilla käsidesiä. Kädet tulee pestä heti saliin saavuttaessa ja lähtiessä. Pukuhuoneita on kaksi, jolloin tuleva ryhmä sijoittautuu siihen, jossa ei näy vaatteita. Saliin tulevat voivat tulla jo muutama minuutti ennen jumpan alkua pääkäytävälle (kaksoisovien luo, jonka edessä on ikkuna), jolloin salista tulevat pääsevät suoraan pukukoppikäytävälle, eivätkä ryhmät kohtaa. Lapsia tuoville ja hakeville aikuisille suosittelemme maskin käyttöä ja pyydämme rajoittamaan tarpeetonta oleskelua pukutiloissa. Salin pöytien siirtelyssä avustaville henkilöille löytyy meidän puolesta kertakäyttöhanskat. 

Ohjaajat käyttävät maskia silloin, kun se on mahdollista. Harrastajat voivat käyttää maskia oman harkinnan mukaan. 

Kaikissa jumpissamme tulee olla oma jumppa-alusta, mikäli sellaista jumpassa tarvitaan. 

Saavuthan jumppaan vain täysin terveenä!

Uusia maksutapoja käytössämme

Mellä voit maksaa tunteja normaalilla tilisiirrolla, Smartum tai Edenred -liikuntaseteleillä, SmartumPay -mobiilimaksuna tai ePassi-mobiilimaksuna. 

Mikäli maksat liikuntaseteleillä, toimi näin: ilmoittaudu normaalisti -> tuo allekirjoitetut voimassaolevat setelit tunnin ohjaajalle kirjekuoressa, johon olet selvästi merkinnyt kuka maksaa ja minkä maksun (voit myös tulostaa laskun mukaan). Pahoittelemme, että maksu kuittaantuu maksetuksi vasta, kun setelit saapuvat taloudenhoitajallemme. 

Työnantajasi antamat liikuntasetelit tai lataama mobiiliraha kelpaavat vain henkilökohtaisiin harrastemaksuihin, niillä ei voi maksaa muiden perheenjäsenten maksuja. 

Lipstikka valmistautuu Kreetan matkaan

Senioriryhmämme Lipstikka lähtee syksyllä 2021 Kreetalle Golden Age -voimistelutapahtumaan. Tapahtuma siirtyi vuodella Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi.

 

 

< paluu etusivulle