Ajankohtaista

Helsingin Jyry 120 -vuotta

Helsingin Jyry täyttää tänä vuonna 120 vuotta. Juhlavuosi päättyy 10.12. klo 17 Cirkon Solmu-salissa järjestettävään näytökseen. Pääsyliput 15 e aikuiset, 8 e lapset (12 v. asti). Myynnissä ohjaajillamme!

Flowjoogakurssi alkaa 29.9.

Tervetuloa Flow-joogaan torstaisin Vallilan koululle klo 19-20. Liikumme tunnilla asanoiden läpi, jotka kehittävät liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Harjoitukset lämmittävät ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat. Joogassa keskeisessä roolissa on hengitys, joka tuo meidät tähän hetkeen ja rauhoittaa. Lue lisää otsikon Harrastetunnit -> aikuiset alta ja ilmoittaudu mukaan.

Suomi Gymnaestrada Tampereella

Naisten tanssillisen voimistelun kenttäohjelmaan "Kirkkaat vedet" osallistui 21 jyryläistä ja tyttöjen 7-12 v. kenttäohjelmaan "Jos kuussa voisi tanssia" 4 tyttöä. Kenttäohjelmat esitettiin pääjuhlassa sunnuntaina 12.6. Ratinan stadionilla. Tämän lisäksi lauantaina 11.6. Moninaiset kilpailivat LUMO-finaalissa ohjelmallaan "Joutuispa jo armas aika" saavuttaen 1. sijan ja esiintyivät Feel it -iltanäytöksessä Riikka Virkajärvi-Johnsonin koregrafiassa "Metsä" yhdessä Riikkasetin ja Tapiolan voimistelijoiden kanssa. 

Valokuvaamme seuran käyttöön

Tulemme kauden aikana ottamaan valokuvia siellä täällä ryhmissämme seuramme käyttöön. Julkaisemme kuvia nettisivuillamme hejyvoimistelu.sporttisaitti.com, Facebook-sivullamme Helsingin Jyry, naisosasto sekä Instagram-tilillämme helsinginjyryvoimistelu. Kuvia käytetään osittain markkinointitarkoituksissa, mutta pääasiassa toiminnan esille tuomisessa. Emme koskaan julkaise kuvassa olevien nimiä ilman lupaa. Yleensä kuvissa olevien henkilöiden nimiä ei julkaista tai heitä ei merkitä julkaisuun merkintätyökaluin. 

Aikuiset osaavat itse väistää kameraa, jos eivät halua tulla kuvatuksi. Mikäli huoltajana et halua, että lapsestasi on kuvia edellä mainituissa tiedotusvälineissä, lähetä viesti: hejy.jv@gmail.com. Kerro lapsen nimi ja missä ryhmässä hän on mukana, niin tiedotamme asian ohjaajalle/seuratoimijoille, jotka kuvaavat. Emme tee isoa numeroa asiasta, kun kuvaamme, vaan yritämme hoitaa asian hienovaraisesti tai käsittelemme kuvan siten, että lapsi ei näy kuvassa.

Facebook-sivumme ja Instagram-tilimme kannattaa ottaa seurantaan, sillä se on nopein reitti tiedottaa yllättävistä muutoksista, joita joskus voi tulla. Nettisivujen päivittäminen on liian iso prosessi, jos tulee jokin äkillinen peruutus jne. 

 

Korona-ajan ohjeistus seuratoimintaan

Olympiakomitean ohjeet terveysturvalliseen seurojen harjoitustoimintaan:

  • Harjoituksissa kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: urheilijat, valmentajat, toimihenkilöt ja huoltajat. Näin rajoitetaan henkilökontaktien määrää. 
  • Kun edellinen ryhmä on lopettanut harjoituksen ja siirtynyt pois harjoitustilasta, voi seuraava ryhmä mennä harjoitustilaan. Oman harjoituksen alkamista ei mennä odottamaan harjoitustilaan.
  • Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on suositeltavaa olla saatavilla harjoituksen aikana.

RYHMIIMME ILMOITTAUTUNEET SAAVAT OHJEET JUMPPAKÄYTÄNNÖISTÄ SÄHKÖPOSTITSE.

Kaikissa jumpissamme tulee olla oma jumppa-alusta, mikäli sellaista jumpassa tarvitaan. 

Saavuthan jumppaan vain täysin terveenä!

Uusia maksutapoja käytössämme

 

Mellä voit maksaa tunteja normaalilla tilisiirrolla, Smartum tai Edenred -liikuntaseteleillä, Edenred tai SmartumPay -mobiilimaksuna tai ePassi-mobiilimaksuna. 

Mikäli maksat liikuntaseteleillä, toimi näin: ilmoittaudu normaalisti -> tuo allekirjoitetut voimassaolevat setelit tunnin ohjaajalle kirjekuoressa, johon olet selvästi merkinnyt kuka maksaa ja minkä maksun (voit myös tulostaa laskun mukaan). Pahoittelemme, että maksu kuittaantuu maksetuksi vasta, kun setelit saapuvat taloudenhoitajallemme. 

Työnantajasi antamat liikuntasetelit tai lataama mobiiliraha kelpaavat vain henkilökohtaisiin harrastemaksuihin, niillä ei voi maksaa muiden perheenjäsenten maksuja. 

 

 

< paluu etusivulle