Ajankohtaista

Lumenia

Moninaiset onnistuivat mestaruuskilpailuissa

Tanssillisen voimistelun mestaruuskilpailuissa 22.4. Vantaalla Moninaiset tulivat neljänneksi yli 40 vuotiaiden sarjassa ennätyspisteillä. Emma-Leena Heikkisen koreografia "En jää kaipaamaan meitä", johon puvut toteutti MOVE liikunta-asut Turusta, sai paljon kehuja erilaisuudesta ja mielenkiintoisuudesta. 

Lipstikka osallistuu LUMO-tapahtumaan

Lipstikka saavutti hopeaa Etelä-Suomen LUMO-tapahtumassa yli 40 v. tanssisarjassa Tanja Elorannan koreografialla "Hahmot liikkeellä".

Lumenia osallistuu kevään Stara-tapahtumiin

Lumenian tyttöjä voi nähdä keväällä kahdessa Stara-tapahtumassa, joista ensimmäinen on 25.3. Pirkkolahallissa ja toinen 15.4. 

World Gymnaestrada Amsterdamissa

Naisten tanssillisen voimistelun kenttäohjelmaan "Kirkkaat vedet" osallistuu 18 jyryläistä. Moninaiset ovat myös mukana Riikka Virkajärvi-Johnsonin hallikokonaisuudessa  "The Forest of mine" yhdessä Riikkasetin ja Tapiolan voimistelijoiden kanssa. 

Flowjooga vakituisena tuntina keväällä 2023

Tervetuloa Flow-joogaan torstaisin Vallilan koululle klo 19-20. Liikumme tunnilla asanoiden läpi, jotka kehittävät liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Harjoitukset lämmittävät ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat. Joogassa keskeisessä roolissa on hengitys, joka tuo meidät tähän hetkeen ja rauhoittaa. Lue lisää otsikon Harrastetunnit -> aikuiset alta ja ilmoittaudu mukaan.

Valokuvaamme seuran käyttöön

Tulemme kauden aikana ottamaan valokuvia siellä täällä ryhmissämme seuramme käyttöön. Julkaisemme kuvia nettisivuillamme hejyvoimistelu.sporttisaitti.com, Facebook-sivullamme Helsingin Jyry, naisosasto sekä Instagram-tilillämme helsinginjyryvoimistelu. Kuvia käytetään osittain markkinointitarkoituksissa, mutta pääasiassa toiminnan esille tuomisessa. Emme koskaan julkaise kuvassa olevien nimiä ilman lupaa. Yleensä kuvissa olevien henkilöiden nimiä ei julkaista tai heitä ei merkitä julkaisuun merkintätyökaluin. 

Aikuiset osaavat itse väistää kameraa, jos eivät halua tulla kuvatuksi. Mikäli huoltajana et halua, että lapsestasi on kuvia edellä mainituissa tiedotusvälineissä, lähetä viesti: hejy.jv@gmail.com. Kerro lapsen nimi ja missä ryhmässä hän on mukana, niin tiedotamme asian ohjaajalle/seuratoimijoille, jotka kuvaavat. Emme tee isoa numeroa asiasta, kun kuvaamme, vaan yritämme hoitaa asian hienovaraisesti tai käsittelemme kuvan siten, että lapsi ei näy kuvassa.

Facebook-sivumme ja Instagram-tilimme kannattaa ottaa seurantaan, sillä se on nopein reitti tiedottaa yllättävistä muutoksista, joita joskus voi tulla. Nettisivujen päivittäminen on liian iso prosessi, jos tulee jokin äkillinen peruutus jne. 

 

Korona-ajan ohjeistus seuratoimintaan

Olympiakomitean ohjeet terveysturvalliseen seurojen harjoitustoimintaan:

  • Harjoituksissa kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: urheilijat, valmentajat, toimihenkilöt ja huoltajat. Näin rajoitetaan henkilökontaktien määrää. 
  • Kun edellinen ryhmä on lopettanut harjoituksen ja siirtynyt pois harjoitustilasta, voi seuraava ryhmä mennä harjoitustilaan. Oman harjoituksen alkamista ei mennä odottamaan harjoitustilaan.
  • Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on suositeltavaa olla saatavilla harjoituksen aikana.

RYHMIIMME ILMOITTAUTUNEET SAAVAT OHJEET JUMPPAKÄYTÄNNÖISTÄ SÄHKÖPOSTITSE.

Kaikissa jumpissamme tulee olla oma jumppa-alusta, mikäli sellaista jumpassa tarvitaan. 

Saavuthan jumppaan vain täysin terveenä!

Uusia maksutapoja käytössämme

 

Mellä voit maksaa tunteja normaalilla tilisiirrolla, Smartum tai Edenred -liikuntaseteleillä, Edenred tai SmartumPay -mobiilimaksuna tai ePassi-mobiilimaksuna. 

Mikäli maksat liikuntaseteleillä, toimi näin: ilmoittaudu normaalisti -> tuo allekirjoitetut voimassaolevat setelit tunnin ohjaajalle kirjekuoressa, johon olet selvästi merkinnyt kuka maksaa ja minkä maksun (voit myös tulostaa laskun mukaan). Pahoittelemme, että maksu kuittaantuu maksetuksi vasta, kun setelit saapuvat taloudenhoitajallemme. 

Työnantajasi antamat liikuntasetelit tai lataama mobiiliraha kelpaavat vain henkilökohtaisiin harrastemaksuihin, niillä ei voi maksaa muiden perheenjäsenten maksuja. 

 

 

< paluu etusivulle