Koronaviruksen vaikutukset jumppiin

Aloitamme livejumpat videoyhteydellä ryhmille: Dance, Hikijumppa ja Kondis. Ryhmien jäsenet ovat saaneet ohjeviestin. Selvitämme mahdollisuuksia laajentaa toimintaa muille ryhmillemme.

Toimenpiteenä Koronaviruksen leviämisen estämiseksi noudatamme suositusta perua harjoitustoiminta saleiltamme. Peruutus koskee aikaväliä ma 16.3. - ma 13.4. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkotoimista niiden selvittyä. Pahoittelemme tapahtunutta!

Tiedotamme kaikista muutoksista mahdollisimman pian sähköpostitse, Facebook-profiilissamme (Helsingin Jyry naisosasto) sekä nettisivuillamme hejyvoimistelu.sporttisaitti.com.

Tästä voit lukea Voimisteluliiton tiedotteen: linkki

Menestystä ryhmätanssikilpailuissa

Lipstikka ja Moninaiset osallistuivat TUL:n ryhmätanssien mestaruuskilpailuhin 8.2. Tampereella. Moninaiset saivat yli 40 vuotiaiden sarjassa kultaa ohjelmalla "Joutuispa jo armas aika" ja Lipstikka sarjassa yli 50 v. pronssia ohjelmalla "Hahmot liikkeellä".  Moninaisten ohjelman on laatinut Maria Prokhorova ja Lipstikan Tanja Eloranta. Molemmat ryhmät saivat myös kunniamaininnat. Moninaisille kunniamaininnan toi loistava idea ja Lipstikalle taiteellinen kokonaisuus.

Lipstikka valmistautuu Kreetan matkaan

Senioriryhmämme Lipstikka lähtee syksyllä 2020 Kreetalle Golden Age -voimistelutapahtumaan. Valmistelut ovat käynnissä ja into harjoitella korkealla.

< paluu etusivulle