Ajankohtaista

Salivuoromme Vallilassa 

Olemme saaneet vahvistuksen: pääsemme takaisin Vallilaan lokakuussa. Pääsy saliin vaatii kuitenkin talkoohenkeä, sillä salissa on kalusteita, jotka tulee siirtää pois ja paikoilleen iltakäytön alussa ja lopussa.

Kausi jatkuu siihen asti korvaavissa saleissa lähialueella. Salit päivittyvät sivuillemme ja kaikille jo ilmoittautuneille lähtee sähköpostia lähipäivinä, milloin vaihto tapahtuu. 

Mikäli tulee jokin yllättävä keskeytys salien peruuntumisten vuoksi, huomioimme tämän maksuissa. 

 

Uusia maksutapoja käytössämme

 

Mellä voit maksaa tunteja normaalilla tilisiirrolla, Smartum tai Edenred -liikuntaseteleillä, SmartumPay -mobiilimaksuna tai ePassi-mobiilimaksuna. 

Mikäli maksat liikuntaseteleillä, toimi näin: ilmoittaudu normaalisti -> tuo allekirjoitetut voimassaolevat setelit tunnin ohjaajalle kirjekuoressa, johon olet selvästi merkinnyt kuka maksaa ja minkä maksun (voit myös tulostaa laskun mukaan). Pahoittelemme, että maksu kuittaantuu maksetuksi vasta, kun setelit saapuvat taloudenhoitajallemme. 

Työnantajasi antamat liikuntasetelit tai lataama mobiiliraha kelpaavat vain henkilökohtaisiin harrastemaksuihin, niillä ei voi maksaa muiden perheenjäsenten maksuja. 

Lipstikka valmistautuu Kreetan matkaan

Senioriryhmämme Lipstikka lähtee syksyllä 2021 Kreetalle Golden Age -voimistelutapahtumaan. Tapahtuma siirtyi vuodella Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi.

 

 

< paluu etusivulle