Joukkuevoimisteluryhmä Lumenia

Joukkuevoimistelu

Otamme lisää voimistelijoita keväällä 2021. Lue lisää etusivun uutisista!

Katso lajiesittelyt Suomen voimisteluliiton sivuilta: joukkuevoimistelu

8-10 v. Lumenia-ryhmä on perustettu kaudella 2017-2018. Paikkoja voi tiedustella sähköpostitse: hejy.jv@gmail.com. Ryhmä harjoittelee 2 kertaa viikossa + balettitunti ja esiintyy seuran joulu- ja kevätjuhlissa sekä voimistelun Stara-tapahtumissa. Ohjaajiksi syksyllä 2020 vaihtuu joukkuevoimistelun konkari Anna Partanen, jonka kasvattiseura on Kotkan Kiri sekä Elina Huolman, jolla on pitkä ohjaajakokemus Hyvinkään Voimistelu ja Liiku ry:stä. Balettia opettaa ammattitanssinopettaja Maria Prokhorova.

Maanantaisin klo 17.00 - 18.30, tiistaisin 17-18 (baletti) ja torstaisin 17-19 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 220 e (voit maksaa 2 erässä)  + jäsenmaksu 12 e (maksetaan kerran kalenterivuonna), ei sisällä vakuutusta

Ohjaajat: Anna Partanen, Elina Huolman

Baletinopettaja: Maria Prokhorova