Lipstikka

Lipstikka on varttuneiden aikuisten ryhmä, jossa on hyvä henki.

Ohjaaja Maire Ikonen on saanut hyvän otteen noin 20 hengen ryhmään, joka koostuu naisista ja miehistä. Tanssitaiteilija Tanja Eloranta tekee ryhmälle uusia koreografioita, joiden ohella myös vanhoja ohjelmia harjoitellaan edelleen. Ryhmätanssissa voi kilpailla vielä varttuneemmallakin iällä ja Lipstikalla on useita palkintoja TUL:n ryhmätanssien mestaruuskilpailuista, viimeisin Broadway mielessäin -ohjelmalla saavutettu hopea 2018. Reevi-ohjelmalla saatiin myös kultaa TUL:n etelä-Suomen alueen kolmen lajin mestaruuskilpailusta Kotkasta 23.10.2016.

Ohjelmia: Älä unohda hymyä, Kopotikoo, Pitkä viikonloppu, Jyryn jenkka, Elämää nähneiden tanssi, Rokki, Koirat, Kellohame, Luistelijat, Humppa jumppa, Kajo, Nuoruustango, Kirje ennen lähtöä, Broadway mielessäin

Harjoitusaika tiistaisin klo 19.00- 21.00 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Tiedustelut: mikone25[at]welho.com tai 040-414 7297

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu 25 e uusilta jäseniltä (maksetaan vain kerran kalenterivuonna)