Catja Ahokanto

Catja on aloittanut liikuntauransa aerobictunneilta 16-vuotiaana, jolloin ryhmäliikunta vei hänet mennessään. Kolme vuotta myöhemmin ohjaajakoulutuksen jälkeen hän alkoi itse ohjata tunteja. Nyt 20-vuotisen ohjaajauransa aikana Catja on ohjannut eri saleilla lihaskuntotunteja, tanssillisempia koreografiatunteja, niskaselkäryhmiä, keppijumppaa, vesijumppaa sekä äiti/lapsi-ryhmiä. Catja on ollut mukana uusien ohjaajien kouluttamisessa ja vetänyt myös yrityksissä työpaikkaliikuntaa. Tällä hetkellä hän ohjaa eri paikoissa noin 10 tuntia viikossa, pääasiassa erilaisia lihaskuntotreenejä. 

Catjan tunneilla treenataan enimmäkseen reippaan lattarimusiikin siivittämänä. Tärkeintä on, että liikkeet tehdään oikein ja tehokkaasti, kukin treenaaja omaa kehoa kuunnellen ja joskus vähän omia rajojakin kokeillen. Catja on ohjaajana innostava ja johdonmukainen, tärkeintä jumpissa on hyvä fiilis ja oikein tekemisen meininki. Jyryssä Catja vastaa Kondis-lihaskuntojumpasta sekä toimii Hikijumpan ohjaajana. 

Hyvänä vastapainona työlle liikunnan parissa Catja harrastaa vapaa-ajallaan Rubikin kuution nopeusratkontaa; hän ratkaisee kuution alle 30 sekunnissa!