Jaana Jokiranta

Kilpatanssin jo 6-vuotiaana aloittanut Jaana on intohimoinen tanssija edelleen ja harjoittelee useita kertoja viikossa lemppareitaan: vakiotansseja. Jaana on kilpaillut amatöörien korkeimmassa champion luokassa ja on viimeisimpänä parinsa kanssa saavuttanut Suomen mestaruuskisojen hopeaa 2017.

Aikuisiällä tanssin vastapainoksi löytyi jooga ja muutaman vuoden sitä tiiviisti harrastettuaan Jaana opiskeli joogaopettajaksi. Tämä innosti ohjaamiseen ja ensimmäistä lastaan odottaessa hän opiskeli lastentanssinohjaajaksi. Jaanan pieni tyttö onkin nyt hänen suurin innoittajansa lasten ohjaamisessa.

Helsingin Jyryyn hän pääsi tutustumaan 2018 vuoden loppupuolella ja 2019 alusta lähtien hän on vetänyt satuliikuntaa, joka on suunnattu 4-6 vuotiaille lapsille. Jaanalle on kilpatanssitaustasta muodostunut pitkäjänteinen ja johdonmukainen ote ohjaukseen ja hän tykkää käyttää tunneillaan musiikkia ja rytmejä tukemaan tanssillista puolta sekä ryhmä- ja parityöskentelyä edistäviä leikkejä mielikuvitusta unohtamatta. Harrastustoiminta on Jaanalle mieleistä ja asenne on aina ilon kautta työhön. Syksystä 2019 Jaana on vetänyt myös lempeää joogavenyttelyä Kalasataman koululla.