Harrastetunnit

 

Siirry lasten tai aikuisten tuntitarjontaan vasemmasta reunapalkista.

Tervetuloa liikkumaan hyvään seuraan!

 

AIKUISTEN KEVÄTKAUSI ALKAA 1.2.

 

Seuraa ilmoittelua nettisivuiltamme tai Facebookista: laita hakuun Helsingin Jyry naisosasto ja paina tykkää, niin saat tiedon nopeimmin.

Askarruttaako joku mieltäsi? Lähetä postia hejy.jv@gmail.com. 

Ohjeet terveysturvalliseen seurojen harjoitustoimintaan:

  • Kaikki aikuiset käyttävät kasvomaskia kaikkialla harjoituspaikalla.
  • Harjoituksissa kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt. Mikäli vanhemmat tuovat lapsia harjoituksiin, tulee heidän toimia mahdollisimman nopeasti ja käyttää maskia. Lapsia haettaessa tulee tulla sisään mahdollisimman lähellä jumpan loppumisaikaa. 
  • Kun edellinen ryhmä on lopettanut harjoituksen ja siirtynyt pois harjoitustilasta, voi seuraava ryhmä mennä harjoitustilaan. Oman harjoituksen alkamista ei mennä odottamaan harjoitustilaan. Vallilan koululla teemme niin, että voimistelukoululaiset voivat odottaa omaa vuoroaa isolla käytävällä ikkunoiden luona sen oven takana, joka johtaa saliin, jolloin satujumppalaiset poistuvat salista suoraan pukukoppikäytävälle. Satujumppaa ennen salissa ei ole mitään toimintaa. 
  • Pukutilojen käyttöä rajoitetaan. Pukemista voi nopeuttaa pukemalla harjoitusvaatteet jo kotona ulkovaatteiden alle. Vallilassa on kaksi pukuhuonetta: perimmäistä käyttävät satujumppalaiset ja etummaista voimistelukoulu.
  • Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet desinfioidaan (ohjaajalla käsidesiä) saliin tullessa sekä salista lähdettäessä. Myös, jos salissa käytetään jotakin välinettä. Mikäli lapsi ei saa käyttää käsidesiä, tulee vanhemman huolehtia käsipesusta ennen saliin tuloa koulun vessassa sekä salista poistumisen jälkeen. Ilmoita asia ohjaajalle!
  • Yritämme noudattaa turvavälejä parhaamme mukaan. Toiminnassamme on toki yhteisiä leikkejä kuten päiväkodeissa ja kouluissakin, mutta pyritään siihen, ettei lähikontakteja liiemmmälti synny tai ne eivät ole pitkäaikaisia. On myös paljon liikuntaleikkejä, joissa tämä on mahdollista. 

Saavuthan jumppaan vain täysin terveenä!