Harrastetunnit

 

 

Siirry lasten tai aikuisten tuntitarjontaan vasemmasta reunapalkista.

Tervetuloa liikkumaan hyvään seuraan!

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄLLE AUKEAA JOULUKUUN 10 PÄIVÄ!

KEVÄTKAUSI ALKAA 8.1.

 

Seuraa ilmoittelua nettisivuiltamme tai Facebookista: laita hakuun Helsingin Jyry naisosasto ja paina tykkää, niin saat tiedon nopeimmin.

Askarruttaako joku mieltäsi? Lähetä postia hejy.jv@gmail.com. 

Ohjeet terveysturvalliseen seurojen harjoitustoimintaan:

  • Harjoituksissa kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt. Mikäli vanhemmat tuovat lapsia harjoituksiin, tulee heidän toimia mahdollisimman nopeasti . Lapsia haettaessa tulee tulla sisään mahdollisimman lähellä jumpan loppumisaikaa. 
  • Kun edellinen ryhmä on lopettanut harjoituksen ja siirtynyt pois harjoitustilasta, voi seuraava ryhmä mennä harjoitustilaan. Oman harjoituksen alkamista ei mennä odottamaan harjoitustilaan. 
  • Muista asettua pukutiloihin väljästi. 
  • Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet desinfioidaan (ohjaajalla käsidesiä) saliin tullessa sekä salista lähdettäessä. Myös, jos salissa käytetään jotakin välinettä. Mikäli lapsi ei saa käyttää käsidesiä, tulee vanhemman huolehtia käsipesusta ennen saliin tuloa koulun vessassa sekä salista poistumisen jälkeen. Ilmoita asia ohjaajalle!
  • Yritämme noudattaa turvavälejä parhaamme mukaan. Toiminnassamme on toki yhteisiä leikkejä kuten päiväkodeissa ja kouluissakin, mutta pyritään siihen, ettei lähikontakteja liiemmmälti synny tai ne eivät ole pitkäaikaisia. On myös paljon liikuntaleikkejä, joissa tämä on mahdollista. 

Saavuthan jumppaan vain täysin terveenä!