Lapset

Voimistelussa opit perustaitoja!
Opit toimimaan ryhmässä!
Voimistelukoulu sopii tytöille ja pojille!
Kuvat: Voimisteluliitto, Jari Mönkkönen

Ilmoittautuminen kevään tunneille aukeaa 7.12. jäsenrekisterissämme (ylälaidan otsikko: ilmoittautuminen).

HUOMIO: ilmoittaudu, mutta odota laskun maksun kanssa, että tunnit on saatu alkuun.

Lasten kevätkausi alkaa ma 10.1. Vallilassa ja to 13.1. Kalasatamassa.

Kaikille tunneillemme tulee ilmoittautua jäsenrekisterissämme (etusivu -> ilmoittautuminen). Huomaa, että ryhmä voi olla jo täynnä!

Lasten tunneille myönnämme sisaralennuksen 20 e, kun useampi lapsi samasta perheestä harrastaa ryhmissämme (myös kaksi eri ryhmää käy).

KEVÄÄN 2022 OHJELMA

Satuliikunta 4-6 v.  RYHMÄ ON TÄYNNÄ KEVÄÄLLE 2022!

Tule liikkumaan mielikuvituksen ja musiikin avulla leikkiä unohtamatta. Harjoittelemme perusliikkeitä mielikuvien kautta.

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu lapset 12 e (lisätään automaattisesti), ei sisällä vakuutusta

Sisaralennus 20 e (toinen lapsi perheestä). Mikäli haluat käyttää tämän, ilmoita lapsesi normaalisti mukaan ja ota yhteys taloudenhoitajaamme minna.narva(at)gmail.com alennuksen saamiseksi.

Muista myös perhealennus 20 e, jos vanhempi osallistuu johonkin aikuisten ryhmistämme. Myönnämme vain yhden alennuksen (joko sisar- tai perhe).

Perjantaisin klo 17.15 - 18.00 Vallilan ala-aste

Paikkamäärä: 12

Ohjaaja: Minna Närvä, Anna-Mari Mykkänen, Annika Nyman

Voimistelukoulu 6-8 v.

Voimistelukoulutunneilla lapset liikkuvat ilman vanhempia koulutetun ohjaajan opastuksella. Tunneilla liikutaan monipuolisesti, iloisesti ja leikinomaisesti lasten iät huomioiden.

Tunti koostuu perusliikunnasta leikkiä unohtamatta. Tunneilla opetellaan lisäksi ryhmässä olemista, ohjaajan kuuntelemista sekä toisten huomioonottamista.

Muista myös perhealennus 20 e, jos vanhempi osallistuu johonkin aikuisten ryhmistämme. Myönnämme vain yhden alennuksen (sisar- tai perhealennus)

Torstaisin klo 18.00 - 19.00 Kalasataman peruskoulu, Polariksenkatu 1

Paikkamäärä: 14

Ohjaaja: Anna-Mari Mykkänen, Annika Nyman

Joukkuevoimistelun alkeisryhmä 2014 - 2016 syntyneille tytöille

Voimistelukoulusta tie eteenpäin jatkuu alkeisryhmän kautta, jonka tavoitteena on oppia lisää perusvoimistelutaitoja monipuolisesti leikkiä unohtamatta. Tavoitteena on myös jo harjoitella pienimuotoinen esitys seuran joulu- ja kevätjuhlaan ja jatkaa kohti joukkuevoimistelun lapsille suunnattuja tapahtumia.

Torstaisin klo 17.30 - 18.30 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Paikkamäärä: 14