Lapset

Voimistelussa opit perustaitoja
Liikkisläisiä liukumäessä
Satuvoimistelijat intiaaneina kevätkarkeloissa

Ilmoittautuminen syksyn tunneille avataan elokuussa jäsenrekisterissämme (ylälaidan otsikko: ilmoittautuminen).

Kaikille tunneillemme tulee ilmoittautua jäsenrekisterissämme (etusivu -> ilmoittautuminen). Huomaa, että ryhmä voi olla jo täynnä!

Lasten tunneille myönnämme sisaralennuksen 20 e, kun useampi lapsi samasta perheestä harrastaa ryhmissämme (myös kaksi eri ryhmää käy).

KEVÄÄN 2019 OHJELMA: (SYKSYN OHJELMA JULKAISTAAN VIIMEISTÄÄN ELOKUUN ALUSSA)

Liikkis 5-6 -vuotiaille

Tule touhuamaan, liikkumaan ja leikkimään iloisessa Liikkis-ryhmässä.

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu lapset 12 e = kevään harrastemaksu 102 e, ei sisällä vakuutusta

Sisaralennus 20 e (toinen lapsi perheestä). Mikäli haluat käyttää tämän, ota yhteys hejy.jv@gmail.com ennen ilmoittautumista, niin saat ilmoittautumisen heti kerralla oikein.

Muista myös perhealennus 20 e, jos vanhempi osallistuu esim. salin toisella puolella olevaan Kondis-ryhmään.

Torstaisin klo 18.00 - 18.45 Kalasataman peruskoulu, Polariksenkatu 1

Ohjaaja: Anna-Maria Ståhlberg

Satuvoimistelu 4-6 v.

Tule liikkumaan mielikuvituksen ja musiikin avulla leikkiä unohtamatta. Harjoittelemme perusliikkeitä mielikuvien kautta.

Muista myös perhealennus 20 e, jos vanhempi osallistuu johonkin aikuisten ryhmistämme.

Perjantaisin klo 17.15 - 18.00 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Ohjaajat: Jaana Jokiranta, Anna-Mari Mykkänen

Voimistelukoulu 6-7 v. tytöille ja pojille

Voimistelukoulutunneilla lapset liikkuvat ilman vanhempia koulutetun ohjaajan opastuksella. Tunneilla liikutaan monipuolisesti, iloisesti ja leikinomaisesti lasten iät huomioiden.

Tunti koostuu perusliikunnasta leikkiä unohtamatta. Tunneilla opetellaan lisäksi ryhmässä olemista, ohjaajan kuuntelemista sekä toisten huomioonottamista.

Tervetuloa tytöt ja pojat!

Perjantaisin klo 18.00 - 19.00 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Ohjaaja: Anna-Mari Mykkänen