Lapset

Voimistelussa opit perustaitoja!
Opit toimimaan ryhmässä!
Sopii tytöille ja pojille!
Kuvat: Voimisteluliitto, Jari Mönkkönen

Ilmoittautuminen kevään tunneille on auki jäsenrekisterissämme (ylälaidan otsikko: ilmoittautuminen).

HUOMIO: ilmoittaudu, mutta odota laskun maksun kanssa, että tunnit ovat varmasti käynnissä.

Kevätkausi alkaa 11.1.2021

Kaikille tunneillemme tulee ilmoittautua jäsenrekisterissämme (etusivu -> ilmoittautuminen). Huomaa, että ryhmä voi olla jo täynnä!

Lasten tunneille myönnämme sisaralennuksen 20 e, kun useampi lapsi samasta perheestä harrastaa ryhmissämme (myös kaksi eri ryhmää käy).

KEVÄÄN 2021 OHJELMA

LASTEN TUNNIT EIVÄT PÄÄSE ALKAMAAN VIELÄ 11.1. ODOTAMME TIETOA KAUPUNGILTA, MILLOIN KAUSI VOIDAAN ALOITTAA

Satuliikunta 4-6 v.

Tule liikkumaan mielikuvituksen ja musiikin avulla leikkiä unohtamatta. Harjoittelemme perusliikkeitä mielikuvien kautta.

Kausimaksu: 70 e + jäsenmaksu lapset 12 e (lisätään automaattisesti), ei sisällä vakuutusta

Sisaralennus 20 e (toinen lapsi perheestä). Mikäli haluat käyttää tämän, ilmoita lapsesi normaalisti mukaan ja ota yhteys taloudenhoitajaamme minna.narva(at)gmail.com alennuksen saamiseksi.

Muista myös perhealennus 20 e, jos vanhempi osallistuu johonkin aikuisten ryhmistämme. Myönnämme vain yhden alennuksen (joko sisar- tai perhe).

Perjantaisin klo 17.15 - 18.00 Vallilan ala-aste

Paikkamäärä: 10

Ohjaaja: Anna-Mari Mykkänen

Voimistelukoulu 6-8 v. tytöille ja pojille

Voimistelukoulutunneilla lapset liikkuvat ilman vanhempia koulutetun ohjaajan opastuksella. Tunneilla liikutaan monipuolisesti, iloisesti ja leikinomaisesti lasten iät huomioiden.

Tunti koostuu perusliikunnasta leikkiä unohtamatta. Tunneilla opetellaan lisäksi ryhmässä olemista, ohjaajan kuuntelemista sekä toisten huomioonottamista.

Tervetuloa tytöt ja pojat!

Muista myös perhealennus 20 e, jos vanhempi osallistuu johonkin aikuisten ryhmistämme. Myönnämme vain yhden alennuksen (sisar- tai perhealennus)

Perjantaisin klo 18.00 - 19.00 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Paikkamäärä: 10