Lapset

Voimistelussa opit perustaitoja!
Opit toimimaan ryhmässä!
Voimistelukoulu sopii tytöille ja pojille!
Kuvat: Voimisteluliitto, Jari Mönkkönen

Ilmoittautuminen syksyn tunneille aukeaa 1.8. jäsenrekisterissämme (ylälaidan otsikko: ilmoittautuminen).

HUOMIO: ilmoittaudu, mutta odota laskun maksun kanssa, että tunnit ovat varmasti käynnissä.

Syyskausi alkaa ma 30.8.2021

Kaikille tunneillemme tulee ilmoittautua jäsenrekisterissämme (etusivu -> ilmoittautuminen). Huomaa, että ryhmä voi olla jo täynnä!

Lasten tunneille myönnämme sisaralennuksen 20 e, kun useampi lapsi samasta perheestä harrastaa ryhmissämme (myös kaksi eri ryhmää käy).

SYKSYN 2021 OHJELMA

Satuliikunta 4-6 v.

Tule liikkumaan mielikuvituksen ja musiikin avulla leikkiä unohtamatta. Harjoittelemme perusliikkeitä mielikuvien kautta.

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu lapset 12 e (lisätään automaattisesti, mikäli ei maksettu keväällä), ei sisällä vakuutusta

Sisaralennus 20 e (toinen lapsi perheestä). Mikäli haluat käyttää tämän, ilmoita lapsesi normaalisti mukaan ja ota yhteys taloudenhoitajaamme minna.narva(at)gmail.com alennuksen saamiseksi.

Muista myös perhealennus 20 e, jos vanhempi osallistuu johonkin aikuisten ryhmistämme. Myönnämme vain yhden alennuksen (joko sisar- tai perhe).

Perjantaisin klo 17.15 - 18.00 Vallilan ala-aste

Paikkamäärä: 10

Ohjaaja:

Voimistelukoulu 6-8 v.

Voimistelukoulutunneilla lapset liikkuvat ilman vanhempia koulutetun ohjaajan opastuksella. Tunneilla liikutaan monipuolisesti, iloisesti ja leikinomaisesti lasten iät huomioiden.

Tunti koostuu perusliikunnasta leikkiä unohtamatta. Tunneilla opetellaan lisäksi ryhmässä olemista, ohjaajan kuuntelemista sekä toisten huomioonottamista.

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu lapset 12 e (lisätään automaattisesti, jos ei maksettu keväällä), ei sisällä vakuutusta

Muista myös perhealennus 20 e, jos vanhempi osallistuu johonkin aikuisten ryhmistämme. Myönnämme vain yhden alennuksen (sisar- tai perhealennus)

Torstaisin klo 18.00 - 19.00 Kalasataman peruskoulu, Polariksenkatu 1

Paikkamäärä: 10

Ohjaaja: Anna-Mari Mykkänen

Joukkuevoimistelun alkeisryhmä 2012-2014 syntyneille tytöille

(Katso lisää esiintyvät ryhmät)

Perustamme syksylle uuden alkeisryhmän, jonka pohjan muodostaa kevään voimistelukouluryhmämme. Otamme ryhmään muutamia uusia tyttöjä, tiedustele paikkaa: hejy.jv@gmail.com.

Voimistelukoulusta tie eteenpäin jatkuu alkeisryhmän kautta, jonka tavoitteena on oppia lisää perusvoimistelutaitoja monipuolisesti leikkiä unohtamatta. Tavoitteena on myös jo harjoitella pienimuotoinen esitys seuran joulu- ja kevätjuhlaan ja jatkaa kohti joukkuevoimistelun lapsille suunnattuja tapahtumia.

< paluu