Lapset

Voimistelussa opit perustaitoja!
Opit toimimaan ryhmässä!
Sopii tytöille ja pojille!
Kuvat: Voimisteluliitto, Jari Mönkkönen

Ilmoittautuminen syksyn tunneille avataan 1.8. jäsenrekisterissämme (ylälaidan otsikko: ilmoittautuminen).

Kaikille tunneillemme tulee ilmoittautua jäsenrekisterissämme (etusivu -> ilmoittautuminen). Huomaa, että ryhmä voi olla jo täynnä!

Lasten tunneille myönnämme sisaralennuksen 20 e, kun useampi lapsi samasta perheestä harrastaa ryhmissämme (myös kaksi eri ryhmää käy).

SYKSYN 2019 OHJELMA

Musiikki & Liike 5-6 -vuotiaille

Kehittävää liikuntaa musiikin avulla leikkiä unohtamatta. Musiikin hyvät vaikutukset yhdistettynä perusliikuntaan kehittävät erityisesti motoriikkaa ja rytmitajua.

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu lapset 12 e uusilta jäseniltä, ei sisällä vakuutusta

Sisaralennus 20 e (toinen lapsi perheestä). Mikäli haluat käyttää tämän, ilmoita lapsesi normaalisti mukaan ja ota yhteys taloudenhoitajaamme minna.narva(at)gmail.com alennuksen saamiseksi.

Muista myös perhealennus 20 e, jos vanhempi osallistuu esim. salin toisella puolella olevaan Kondis-ryhmään. Myönnämme vain yhden alennuksen (sisar- tai perhealennus)

Torstaisin klo 18.00 - 18.45 Kalasataman peruskoulu, Polariksenkatu 1

Ohjaaja: Jaana Jokiranta

Satuvoimistelu 4-6 v.

Tule liikkumaan mielikuvituksen ja musiikin avulla leikkiä unohtamatta. Harjoittelemme perusliikkeitä mielikuvien kautta.

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu lapset 12 e = kevään harrastemaksu 102 e, ei sisällä vakuutusta

Sisaralennus 20 e (toinen lapsi perheestä). Mikäli haluat käyttää tämän, ilmoita lapsesi normaalisti mukaan ja ota yhteys taloudenhoitajaamme minna.narva(at)gmail.com alennuksen saamiseksi.

Muista myös perhealennus 20 e, jos vanhempi osallistuu johonkin aikuisten ryhmistämme. Myönnämme vain yhden alennuksen (joko sisar- tai perhe).

Perjantaisin klo 17.15 - 18.00 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Ohjaaja: Minna Närvä

Voimistelukoulu 6-7 v. tytöille ja pojille

Voimistelukoulutunneilla lapset liikkuvat ilman vanhempia koulutetun ohjaajan opastuksella. Tunneilla liikutaan monipuolisesti, iloisesti ja leikinomaisesti lasten iät huomioiden.

Tunti koostuu perusliikunnasta leikkiä unohtamatta. Tunneilla opetellaan lisäksi ryhmässä olemista, ohjaajan kuuntelemista sekä toisten huomioonottamista.

Tervetuloa tytöt ja pojat!

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu lapset 12 e uusilta jäseniltä, ei sisällä vakuutusta

Muista myös perhealennus 20 e, jos vanhempi osallistuu johonkin aikuisten ryhmistämme. Myönnämme vain yhden alennuksen (sisar- tai perhealennus)

Perjantaisin klo 18.00 - 19.00 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Ohjaaja: Minna Närvä