Aikuiset

KAUSI JATKUU ZOOM-VIDEOTYÖKALUN AVULLA (ainakin huhtikuun loppuun)

Kausimaksua on nyt alennettu keväälle 2021.

KEVÄÄN 2021 AIKUISTEN OHJELMA:

Lisätietoa tunneista ja ohjaajista: paina otsikkoa tai ohjaajan nimeä!

Suomen Voimisteluliiton ohjeistuksen mukaan tunneillamme kävijöiden tulee olla seuran jäseniä. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran kalenterivuodessa ja ilmoittautumisjärjestelmä lisää sen automaattisesti uusille jäsenille.

Olet tervetullut kokeilemaan ilmaiseksi ensimmäiselle tunnille. Ilmoittaudu mukaan jäsentietorekisterissä, joka tekee sinulle laskun. Jätä laskun maksu vasta ensimmäisen tunnin jälkeen, jolloin päätät sitoudutko ryhmään koko kaudeksi.

Meillä voit maksaa normaalilla tilisiirrolla, SmartumPaylla ja ePassilla (katso, että saaja on Helsingin Jyry naisosasto) sekä liikuntaseteleillä (Smartum tai Edenred), mutta et kortilla. Mikäli haluat maksaa seteleillä, katso ohje tästä linkistä.

Tervetuloa liikkumaan!

KAIKILLA TUNNEILLAMME TULEE OLLA OMA JUMPPA-ALUSTA MUKANA!

Voit ostaa nyt myös pelkät huhtikuun Hikijumppa-tunnit ja/tai Dance-tunnit jäsenmaksun (25 e) hinnalla. Tunnit pidetään Zoom-videotyökalun avulla live-tunteina.

Toimi näin: Lähetä viesti sähköpostiimme: hejy.jv@gmail.com, kumpaan jumppaan haluat videolinkin ja saat maksuohjeet paluuviestinä.

Hikijumppa

Tule kohottamaan kuntoasi mukavaan seuraan! Tunti sisältää lämmittelyosuuden, lyhyen aerobisen osuuden (lyhyet, yksinkertaiset sarjat), lihaskunto-osuuden ja venyttelyn. Jumppaa innostavan musiikin tahtiin oman kuntosi mukaan. Sopii aloittelijoille tai enemmän liikkuneille. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineenä mm. kuminauhoja.

Maanantaisin klo 18.30 -19.30 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 50 e + jäsenmaksu 25 e (lisätään automaattisesti mukaan laskuun), ei sisällä vakuutusta

Muista myös perhealennus 20 e, jos lapsesi osallistuu johonkin lasten ryhmistämme. Ota yhteys hejy.jv@gmail.com.

Ohjaaja: Catja Ahokanto

Dance Vol.1/Vol. 2/Vol. 3

Monipuolinen 60 minuuttinen täynnä tanssia. Kurssi sisältää mm. nykytanssia, showtanssia, lyyristä jazzia...ym. Katso lisää painamalla otsikkoa!

Tiistaisin klo 18.00 - 19.00 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 50 e + jäsenmaksu 25 e (lisätään automaattisesti mukaan laskuun). Hinta ei sisällä vakuutusta.

Ohjaaja: Maria Prokhorova

< paluu