Aikuiset

Ilmottautuminen kevätkaudelle 2022 avataan 7.12. jäsenrekisterissämme (yläotsikko ilmoittautuminen)

AIKUISTEN KEVÄTKAUSI ALKAA 1.2.

KEVÄÄN 2022 AIKUISTEN OHJELMA:

Lisätietoa tunneista ja ohjaajista: paina otsikkoa tai ohjaajan nimeä!

Suomen Voimisteluliiton ohjeistuksen mukaan tunneillamme kävijöiden tulee olla seuran jäseniä. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran kalenterivuodessa ja ilmoittautumisjärjestelmä lisää sen automaattisesti uusille jäsenille.

Olet tervetullut kokeilemaan ilmaiseksi ensimmäiselle tunnille. Ilmoittaudu mukaan jäsentietorekisterissä, joka tekee sinulle laskun. Jätä laskun maksu vasta ensimmäisen tunnin jälkeen, jolloin päätät sitoudutko ryhmään koko kaudeksi.

Meillä voit maksaa normaalilla tilisiirrolla, SmartumPaylla, Edenred Pay ja ePassilla (katso, että saaja on Helsingin Jyry naisosasto) sekä liikuntaseteleillä (Smartum tai Edenred), mutta et kortilla. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, katso ohje tästä linkistä.

Muista myös perhealennus 20 e, jos lapsesi osallistuu johonkin lasten ryhmistämme. Ota yhteys hejy.jv@gmail.com.

Tervetuloa liikkumaan!

Epäröitkö sitoutua yhteen ryhmään ja tuntiin: osta ANYTIME-kortti, jolla voit käydä aikuisten ryhmäliikuntatunneilla, millon sinulle parhaiten sopii (Hikijumppa, Dance, Kondis ja Jumppakimara) niin usein kuin haluat.

ANYTIME-KORTTI VAIN 150 e + jäsenmaksu 25 e (lisätään automaattisesti).

Anytime-korttiin ilmoittaudutaan jäsenrekisterissämme. Lasku tulee maksaa heti kauden alussa (odota kuitenkin esimmäisen tunnin alkua, että kausi varmasti käynnistyy), jonka jälkeen saat kortin seuraavan kerran ohjaajaltasi.

KAIKILLA TUNNEILLAMME TULEE OLLA OMA JUMPPA-ALUSTA MUKANA!

Epäröitkö vielä tulla jumppamaan salille. Osta Catjan kolmen etäjumppanauhoitteen paketti: Lihaskuntojumppa, keppijumppa ja kuntopiirijumppa. Hinta 50 e ei-jäsenille (sisältää jäsenmaksun 25 e).

Löydät ilmoittautumisen pakettiin jäsenrekisteristä!

Hikijumppa

Tule kohottamaan kuntoasi mukavaan seuraan! Tunti sisältää lämmittelyosuuden, lyhyen aerobisen osuuden (lyhyet, yksinkertaiset sarjat), lihaskunto-osuuden ja venyttelyn. Jumppaa innostavan musiikin tahtiin oman kuntosi mukaan. Sopii aloittelijoille tai enemmän liikkuneille. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineenä mm. kuminauhoja.

Maanantaisin klo 18.30 -19.30 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu 25 e (lisätään automaattisesti mukaan laskuun), ei sisällä vakuutusta

Ohjaajat: Minna Närvä, Anna Muurimäki

Dance Vol.1/Vol. 2/Vol. 3

Monipuolinen 60 minuuttinen täynnä tanssia. Kurssi sisältää mm. nykytanssia, showtanssia, lyyristä jazzia...ym. Katso lisää painamalla otsikkoa!

Tiistaisin klo 18.00 - 19.00 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu 25 e (lisätään automaattisesti). Hinta ei sisällä vakuutusta.

Ohjaaja: Maria Prokhorova

Kondis lihaskuntojumppa

Helppo koko kehon lihaskuntoa vahvistava treeni. Sopii kaikille ja kaikenkuntoisille (teet oman kuntosi mukaan). Mukaansatempaavan musiikin tahdissa erilaisia helppoja ja tehokkaita lihaskuntoliikkeitä kehon omaa painoa tai keppiä apuvälineenä käyttäen. Ei minkäänlaisia askelsarjoja, vaan helppoa ja tehokasta liikettä ja lopuksi lyhyet venyttelyt.

Torstaisin klo 18 - 19 Kalasataman peruskoulu, Polariksenkatu 1, sisään koulun pihan puolelta C-ovesta

Kausimaksu: 90 e  + jäsenmaksu 25 e (lisätään automaattisesti laskuun)

Ota mukaan vesipullo, alusta, tossut.

Ohjaaja: Isabella Ranta

Jumppakimara

Haluatko vaihtelua mutta varmaa treeniä koko keholle?

Kausi koostuu neljästä eri teemasta, joita tehdään samaa useampia kertoja peräkkäin. Nämä ovat: Keskivartalotreeni, kehonhuolto, kumpparijumppa ja kuntojumppa. Jokainen tunti sisältää alkulämmittelyn sekä loppujäähdyttelyn. Tunneilla jumpataan musiikin tahtiin ja mukana on myös helppoja askelsarjoja. Tämä tunti sopii sekä aloittelijoille että enemmän jumpanneille.

Torstaisin klo 19-20 Kalasataman peruskoulu, Polariksenkatu 1, sisään koulun pihan puolelta C-ovesta

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu 25 e (lisätään automaattisesti laskuun)

Ohjaaja: Anna-Mari Mykkänen

< paluu