Aikuiset

Ilmottautuminen kevätkaudelle 2024 aukeaa jäsenrekisterissämme 4.12. (yläotsikko ilmoittautuminen)

 

KEVÄTKAUSI ALKAA 8.1.

 

Lisätietoa tunneista ja ohjaajista: paina otsikkoa tai ohjaajan nimeä!

Suomen Voimisteluliiton ohjeistuksen mukaan tunneillamme kävijöiden tulee olla seuran jäseniä. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran kalenterivuodessa ja ilmoittautumisjärjestelmä lisää sen automaattisesti uusille jäsenille. 

Olet tervetullut kokeilemaan ilmaiseksi ensimmäiselle tunnille. Ilmoittaudu mukaan jäsentietorekisterissä, joka tekee sinulle laskun. Jätä laskun maksu vasta ensimmäisen tunnin jälkeen, jolloin päätät sitoudutko ryhmään koko kaudeksi. 

Meillä voit maksaa normaalilla tilisiirrolla, SmartumPaylla, Edenred Pay ja ePassilla (katso, että saaja on Helsingin Jyry naisosasto) sekä liikuntaseteleillä (Smartum tai Edenred), mutta et kortilla. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, katso ohje tästä linkistä.

Muista myös perhealennus 20 e, jos lapsesi osallistuu johonkin lasten ryhmistämme. Ota yhteys hejy.jv@gmail.com.

Tervetuloa liikkumaan!

Epäröitkö sitoutua yhteen ryhmään ja tuntiin: osta ANYTIME-kortti, jolla voit käydä aikuisten ryhmäliikuntatunneilla, millon sinulle parhaiten sopii (Hikijumppa, Tanssillisen voimistelun perusteet, Dance, Kondis) niin usein kuin haluat.

 

ANYTIME-KORTTI 175 e + jäsenmaksu 25 e (lisätään automaattisesti).

Anytime-korttiin ilmoittaudutaan jäsenrekisterissämme. Lasku tulee maksaa heti kauden alussa (odota kuitenkin esimmäisen tunnin alkua, että kausi käynnistyy), jonka jälkeen saat kortin seuraavan kerran ohjaajaltasi.

KAIKILLA TUNNEILLAMME TULEE OLLA OMA JUMPPA-ALUSTA MUKANA!

 

KEVÄÄN 2024 AIKUISTEN OHJELMA:

 

Hikijumppa

Tule kohottamaan kuntoasi mukavaan seuraan! Tunti sisältää lämmittelyosuuden, lihaskunto-osuuden ja venyttelyt. Jumppaa innostavan musiikin tahtiin oman kuntosi mukaan. Sopii aloittelijoille tai enemmän liikkuneille. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineenä mm. kuminauhoja tai keppejä.

Maanantaisin klo 18.30 -19.30 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 120 e + jäsenmaksu 25 e (maksetaan vain kerran kalenterivuodessa, lisätään automaattisesti mukaan laskuun), ei sisällä vakuutusta

Ohjaajat: Minna Närvä, Anna Muurimäki, Mirka Saaristola, Salla Kuusela

 

Tanssillisen voimistelun perustunti 

Tanssillisen voimistelun perusteita on mahdollista harjoitella osana yli 50 v. joukkueen harjoituksia. Mikäli haluat harjoitella tätä lajia osallistumatta esiintymisiin tai kilpailuihin, ota yhteys ohjaajaamme (minna.narva(at)gmail.com) ja kysy käytännöistä.  

Maanantaisin alkaen klo 19.30  Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 120 e + jäsenmaksu 25 e (maksetaan vain kerran kalenterivuodessa, lisätään automaattisesti mukaan laskuun), ei sisällä vakuutusta

Ohjaaja: Minna Närvä

 

Dance Vol.1/Vol. 2/Vol. 3

Monipuolinen 60 minuuttinen täynnä tanssia. Tunti sisältää mm. nykytanssia, lyyristä jazztanssia ja ripauksen showtanssia. Katso lisää painamalla otsikkoa!

Tiistaisin klo 18.00 - 19.00 Urhea-halli, peilisali, Mäkelänkatu 47

HUOM! Halliin ei pääse sisään ilman kulkukorttia, jota ei saa, ellei seura ole ilmoittanut kävijää. Tunnille ei siis voi mennä ilman AJOISSA TEHTYÄ ilmoittautumista. 

Kausimaksu: 120 e + jäsenmaksu 25 e (maksetaan vain kerran kalenterivuodessa, lisätään automaattisesti). Hinta ei sisällä vakuutusta.

Ohjaaja: Karoliina Loimaala ja Sofia Charifi

 

Kondis lihaskuntojumppa 

Helppo koko kehon lihaskuntoa vahvistava treeni. Sopii kaikille ja kaikenkuntoisille (teet oman kuntosi mukaan). Mukaansatempaavan musiikin tahdissa erilaisia helppoja ja tehokkaita lihaskuntoliikkeitä ja helppoja askelsarjoja, sekä lopuksi lyhyet venyttelyt. 

Torstaisin klo 19 - 20 Kalasataman peruskoulu, Polariksenkatu 1, sisään koulun pihan puolelta C-ovesta

Kausimaksu: 120 e  + jäsenmaksu 25 e (maksetaan vain kerran kalenterivuodessa, lisätään automaattisesti laskuun) 

Ota mukaan vesipullo, alusta, tossut.

Ohjaaja: Anna-Mari Mykkänen

 

 

< paluu

 

 

 

 

Kuva: Suomen Voimisteluliitto/Aki Rask
Kuva: Suomen Voimisteluliitto