Aikuiset

Ilmoittautuminen syksyn tunneille avataan 3.8. Syyskausi alkaa 1.9.2020

Mene yläpalkista: Ilmoittautuminen

Mikäli toiminta keskeytyy, pyrimme huomioimaan tämän maksuissa.

SYKSYN 2020 AIKUISTEN OHJELMA:

Lisätietoa tunneista ja ohjaajista: paina otsikkoa tai ohjaajan nimeä!

Suomen Voimisteluliiton ohjeistuksen mukaan tunneillamme kävijöiden tulee olla seuran jäseniä. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran kalenterivuodessa ja ilmoittautumisjärjestelmä lisää sen automaattisesti uusille jäsenille.

Olet tervetullut kokeilemaan ilmaiseksi ensimmäiselle tunnille. Ilmoittaudu mukaan jäsentietorekisterissä, joka tekee sinulle laskun. Jätä laskun maksu vasta ensimmäisen tunnin jälkeen, jolloin päätät sitoudutko ryhmään koko kaudeksi.

Meillä voit maksaa normaalilla tilisiirrolla, SmartumPaylla ja ePassilla (katso, että saaja on Helsingin Jyry naisosasto) sekä liikuntaseteleillä (Smartum tai Edenred), mutta et kortilla. Mikäli haluat maksaa seteleillä, katso ohje tästä linkistä.

Tervetuloa liikkumaan!

KAIKILLA TUNNEILLAMME TULEE OLLA OMA JUMPPA-ALUSTA MUKANA!

Lempeä joogavenyttely (syksy videotunteina 15 krt)

Valitettavasti Kalasataman koululle ei myönnetä iltakäyttövuoroja tälle syksylle, koska sali on opetuskäytössä. Tästä johtuen joogavenyttely pidetään videotunteina (nauhoitettu ohjaus). Huomaa, että tämä mahdollistaa sinulle sen, että teet harjoituksen sinulle sopivana aikana. Maksamalla maksun liityt mukaan sähköpostilistalle ja saat uuden ohjatun tunnin aina torstaisin. Tärkeää ilmoittautuessa: tallenna järjestelmään toimiva sähköpostiosoitteesi.

Tunnilla yhdistellään joogaa, tasapaino-, hengitys- ja venyttelyharjoituksia. Sopii kaiken kuntoisille!

Kausimaksu: 50 e + jäsenmaksu 25 e (uusille jäsenille = jos et ole maksanut jäsenmaksua keväällä, tulee se automaattisesti mukaan laskuun), ei sisällä vakuutusta.

Ohjaaja: Jaana Jokiranta

Hikijumppa

Tule kohottamaan kuntoasi mukavaan seuraan! Tunti sisältää lämmittelyosuuden, lyhyen aerobisen osuuden (lyhyet, yksinkertaiset sarjat), lihaskunto-osuuden ja venyttelyn. Jumppaa innostavan musiikin tahtiin oman kuntosi mukaan. Sopii aloittelijoille tai enemmän liikkuneille. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineenä mm. kuminauhoja.

Maanantaisin klo 18.30 -19.30 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80 alkaen 5.10. siihen asti Stadin ammattiopisto, Sturenkatu 22

Kausimaksu: 70 e + jäsenmaksu 25 e (uusille jäsenille = jos et ole maksanut jäsenmaksua keväällä, tulee se automaattisesti mukaan laskuun), ei sisällä vakuutusta

Muista myös perhealennus 20 e, jos lapsesi osallistuu johonkin lasten ryhmistämme. Ota yhteys hejy.jv@gmail.com.

Ohjaaja: Catja Ahokanto

Dance Vol.1/Vol. 2/Vol. 3

Monipuolinen 60 minuuttinen täynnä tanssia. Kurssi sisältää mm. nykytanssia, showtanssia, lyyristä jazzia...ym. Katso lisää painamalla otsikkoa!

Tiistaisin klo 18.00 - 19.00  15.9. alkaen STADIN AMMATTIOPISTO, Sturenkatu 18, kunnes 6.10. alkaen Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 80 e + jäsenmaksu 25 e (uusille jäsenille = jos et ole maksanut jäsenmaksua keväällä, tulee se automaattisesti mukaan laskuun). Hinta ei sisällä vakuutusta.

Ohjaaja: Maria Prokhorova

< paluu