Aikuiset

Ilmoittautuminen syksyn tunneille avataan elokuun alussa. Mene yläpalkista: Ilmoittautuminen

TÄSSÄ ALLA KEVÄÄN 2019 OHJELMA. SYKSYN OHJELMA VALMISTUU ELOKUUN ALKUUN MENNEESÄ.

Lisätietoa tunneista ja ohjaajista: paina otsikkoa tai ohjaajan nimeä!

Suomen Voimisteluliiton ohjeistuksen mukaan tunneillamme kävijöiden tulee olla seuran jäseniä. Muistathan valita ilmoittautumisen yhteydessä varsinaisen ryhmän lisäksi myös aikuisten tai lasten jäsenmaksun, mikäli et maksanut sitä jo viime keväänä. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran kalenterivuodessa. Teknisistä syistä johtuen hinnoissamme ei ole sisällytettynä jäsenmaksua.

Olet tervetullut kokeilemaan ilmaiseksi ensimmäiselle tunnille. Ilmoittaudu mukaan jäsentietorekisterissä, joka tekee sinulle laskun. Jätä laskun maksu vasta ensimmäisen tunnin jälkeen, jolloin päätät sitoudutko ryhmään syyskaudeksi.

Mikäli haluat jumpata epäsäännöllisemmin ja useammassa ryhmässä, suosittelemme sinulle uutta aikuisten Anytime-korttia. Löydät sen jäsentietorekisteristämme ja laskun maksettuasi saat kortin kuittia vastaan aikuisten ryhmän ohjaajalta. Kortti ei käy lasten tunneille.

Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä (Smartum tai Edenred), mutta et kortilla. Mikäli haluat maksaa seteleillä, ota yhteys ilmoittautumisen jälkeen taloudenhoitajaamme minna.narva(at)gmail.com.

Tervetuloa liikkumaan!

Anytime-kortti

Harmittaako sinua, että tunteja jää joskus väliin? Haluaisitko käydä useammalla tunnilla viikossa? Osta uusittu Anytime-kortti, jolla voit jumpata niin paljon kuin tahdot ja silloin kun tahdot aikuisten ryhmäliikuntatunneillamme (ei ohjelmaryhmissä Moninaiset ja Lipstikka). Ilmoittaudu jäsenrekisterissämme, josta saat laskun kortista. Saat kortin kuittia vastaan aikuisten ryhmän ohjaajalta.

Anytime-kortti 200 e + jäsenmaksu 25 e.

Lempeä joogavenyttely

Tunnilla yhdistellään joogaa, tasapaino-, hengitys- ja venyttelyharjoituksia. Sopii kaiken kuntoisille! Oma matto mukaan!

Torstaisin klo 17.00 - 17.45 Kalasataman peruskoulu, Polariksenkatu 1 (sisään pihan puolelta)

Kausimaksu: 75 e + jäsenmaksu 25 e, ei sisällä vakuutusta. Voit käydä myös satunnaisia kertoja 10 euron kertamaksulla (kertamaksu maksetaan käteisellä tai liikuntaseteleillä suoraan ohjaajalle)

Ohjaaja: Anna-Maria Ståhlberg

Kondis -lihaskuntotreeni

Helppo koko kehon lihaskuntoa vahvistava treeni. Mukaansatempaavan musiikin tahdissa erilaisia helppoja ja tehokkaita lihaskuntoliikkeitä kehon omaa painoa ja keppiä apuvälineenä käyttäen. Ei askelsarjoja, vaan helppoa ja tehokasta liikettä ja lopuksi lyhyet venyttelyt.

Torstaisin klo 18-19 Kalasataman peruskoulu, Polariksenkatu 1

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu 25 e, ei sisällä vakuutusta

Muista myös perhealennus 20 e, jos lapsi osallistuu esim. salin toisella puolella olevaan Liikkis-ryhmään.

Ohjaaja: Catja Valkama

Hikijumppa

Tule kohottamaan kuntoasi mukavaan seuraan! Tunti sisältää lämmittelyosuuden, lyhyen aerobisen osuuden (lyhyet, yksinkertaiset sarjat), lihaskunto-osuuden ja venyttelyn. Jumppaa innostavan musiikin tahtiin oman kuntosi mukaan. Sopii aloittelijoille tai enemmän liikkuneille. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineenä mm. kuminauhoja.

Maanantaisin klo 18.30 -19.30 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu 25 e, ei sisällä vakuutusta

Muista myös perhealennus 20 e, jos lapsesi osallistuu johonkin lasten ryhmistämme. Ota yhteys hejy.jv@gmail.com.

Ohjaajat: Minna Närvä, Salla Kuusela ja Catja Valkama

Dance Vol.1/Vol. 2/Vol. 3

Monipuolinen 60 minuuttinen täynnä tanssia. Kevään kurssi sisältää mm. nykytanssia, musikaalitanssia, lyyristä jazzia...ym. Katso lisää painamalla otsikkoa!

Tiistaisin klo 18.00 - 19.00 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 100 e. Mikäli haluat tanssia vain osan teemoista, suosittelemme kymmenen kerran korttia (120e), joka kelpaa kaikille aikuisten tunneillemme. Hinta ei sisällä vakuutusta.

Ohjaaja: Maria Prokhorova

< paluu