Aikuiset

Ilmottautuminen kevätkaudelle 2023 on auki jäsenrekisterissämme (yläotsikko ilmoittautuminen)

 

AIKUISTEN KEVÄTKAUSI ALKAA 9.1.

 

Lisätietoa tunneista ja ohjaajista: paina otsikkoa tai ohjaajan nimeä!

Suomen Voimisteluliiton ohjeistuksen mukaan tunneillamme kävijöiden tulee olla seuran jäseniä. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran kalenterivuodessa ja ilmoittautumisjärjestelmä lisää sen automaattisesti uusille jäsenille. 

Olet tervetullut kokeilemaan ilmaiseksi ensimmäiselle tunnille. Ilmoittaudu mukaan jäsentietorekisterissä, joka tekee sinulle laskun. Jätä laskun maksu vasta ensimmäisen tunnin jälkeen, jolloin päätät sitoudutko ryhmään koko kaudeksi. 

Meillä voit maksaa normaalilla tilisiirrolla, SmartumPaylla, Edenred Pay ja ePassilla (katso, että saaja on Helsingin Jyry naisosasto) sekä liikuntaseteleillä (Smartum tai Edenred), mutta et kortilla. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, katso ohje tästä linkistä.

Muista myös perhealennus 20 e, jos lapsesi osallistuu johonkin lasten ryhmistämme. Ota yhteys hejy.jv@gmail.com.

Tervetuloa liikkumaan!

Epäröitkö sitoutua yhteen ryhmään ja tuntiin: osta ANYTIME-kortti, jolla voit käydä aikuisten ryhmäliikuntatunneilla, millon sinulle parhaiten sopii (Hikijumppa, Tanssillisen voimistelun perusteet, Dance, Kondis) niin usein kuin haluat.

 

ANYTIME-KORTTI VAIN 150 e + jäsenmaksu 25 e (lisätään automaattisesti).

Anytime-korttiin ilmoittaudutaan jäsenrekisterissämme. Lasku tulee maksaa heti kauden alussa (odota kuitenkin esimmäisen tunnin alkua, että kausi varmasti käynnistyy), jonka jälkeen saat kortin seuraavan kerran ohjaajaltasi.

KAIKILLA TUNNEILLAMME TULEE OLLA OMA JUMPPA-ALUSTA MUKANA!

 

KEVÄÄN 2023 AIKUISTEN OHJELMA:

 

Flow-jooga (ei sisälly Anytime-korttiin)

Tervetuloa Flow-joogaan. Liikumme tunnilla asanoiden läpi, jotka kehittävät liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Harjoitukset lämmittävät ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat. Joogassa keskeisessä roolissa on hengitys, joka tuo meidät tähän hetkeen ja rauhoittaa. Joogassa lähestytään harjoitusta myös fysioterapeuttisesta näkökulmasta. Ota mukaan oma jumppa-alusta. 

Torstaisin klo 19.00 - 20.00 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80.

Kausimaksu 90 e + jäsenmaksu 25 e  (maksetaan vain kerran kalenterivuodessa, lisätään automaattisesti mukaan laskuun), ei sisällä vakuutusta

Ohjaajana fysioterapeutti sekä joogaopettaja Stina Hiltunen.

 

Hikijumppa

Tule kohottamaan kuntoasi mukavaan seuraan! Tunti sisältää lämmittelyosuuden, lihaskunto-osuuden ja venyttelyt. Jumppaa innostavan musiikin tahtiin oman kuntosi mukaan. Sopii aloittelijoille tai enemmän liikkuneille. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineenä mm. kuminauhoja.

Maanantaisin klo 18.30 -19.30 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu 25 e (maksetaan vain kerran kalenterivuodessa, lisätään automaattisesti mukaan laskuun), ei sisällä vakuutusta

Ohjaajat: Minna Närvä, Anna Muurimäki, Mirka Saaristola

 

Tanssillisen voimistelun perustunti

Tanssillinen voimistelu perustuu virtaavaan keskustaliikuntaan. Tunnilla opettelemme lajin perusteita rauhallisesti musiikkia hyväksi käyttäen. Vahvistamme myös keskikehon ja jalkojen lihaksia sekä tasapainoa. Yksittäisiä liikkeitä sidotaan myös lyhyiksi sarjoiksi. Tässä voimistelumuodossa ei niinkään tule hiki, mutta keho vahvistuu jännitystä ja rentoutta vaihtelemalla. 

Maanantaisin klo 19.30 - 20.30 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu 25 e (maksetaan vain kerran kalenterivuodessa, lisätään automaattisesti mukaan laskuun), ei sisällä vakuutusta

Ohjaaja: Minna Närvä

 

Dance Vol.1/Vol. 2/Vol. 3

Monipuolinen 60 minuuttinen täynnä tanssia. Kurssi sisältää mm. nykytanssia, showtanssia, lyyristä jazzia...ym. Katso lisää painamalla otsikkoa!

Tiistaisin klo 18.00 - 19.00 Vallilan ala-aste, Hämeentie 80

Kausimaksu: 90 e + jäsenmaksu 25 e (maksetaan vain kerran kalenterivuodessa, lisätään automaattisesti). Hinta ei sisällä vakuutusta.

Ohjaaja: Maria Prokhorova

 

Kondis lihaskuntojumppa 

Helppo koko kehon lihaskuntoa vahvistava treeni. Sopii kaikille ja kaikenkuntoisille (teet oman kuntosi mukaan). Mukaansatempaavan musiikin tahdissa erilaisia helppoja ja tehokkaita lihaskuntoliikkeitä ja helppoja askelsarjoja, sekä lopuksi lyhyet venyttelyt. 

Torstaisin klo 19 - 20 Kalasataman peruskoulu, Polariksenkatu 1, sisään koulun pihan puolelta C-ovesta

Kausimaksu: 90 e  + jäsenmaksu 25 e (maksetaan vain kerran kalenterivuodessa, lisätään automaattisesti laskuun) 

Ota mukaan vesipullo, alusta, tossut.

Ohjaaja: Anna-Mari Mykkänen

 

 

 

< paluu

 

 

 

 

Kuva: Suomen Voimisteluliitto/Aki Rask
Kuva: Suomen Voimisteluliitto