Anna-Mari Mykkänen

Olen Anna-Mari Mykkän­en ja ohjaan eri lasten ryhmiä Jyryssä.

Pikkutytöstä asti olen liikkunut paljon. Aloitin satubaletissa ja jatkoin monta vuotta sen jälkeen baletin parissa.  Ala-asteella aloitin joukkuevoimistelun Helsingin Jyryssä, muutaman vuoden jälkeen siirryin Tapanilan Erälle voimistelemaan. Yläasteen puolella tutustuin tanssin ja tanssillisen voimistelun maailmaan. Nykyisin tykkään käydä ryhmäliikuntatunneilla, sekä kuntosalilla.

Lukion suoritettuani lähdin opiskelemaan oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi. Talvella 2020 sain koulun suoritettua loppuun ja mukaan tarttuivat myös Personal Trainerin ja uinninopettajan paperit. Olen 2019 keväästä asti työskennellyt Helsingin kaupungilla liikunnanohjaajana. Siellä olen päässyt ohjaamaan monipuolisesti eri-ikäisiä ihmisiä, niin vedessä kuin salissa. 

Aloitin Jyryssä ohjaamisen 2017 talvella lasten Liikkis-ryhmässä. Tämän jälkeen olen ohjannut joukkuevoimisteluryhmä Lumeniaa, voimistelukoulua, sekä satuliikuntaa. 

Rakastan itse liikkua ja haluan jakaa liikunnaniloa myös muille. Tavoitteeni on, että tunneillani kaikki pääsisivät ylittämään itsensä, unohtamatta hauskanpitoa!