Jumppaa kotona: Zoom-tunnit tammikuussa (Hikijumppa ja Dance)

5.1.2021

Voit ostaa nyt myös pelkän tammikuun Hikijumppa-tunnit tai Dance-tunnit jäsenmaksun (25 e) hinnalla. Tunnit pidetään tammikuussa Zoom-videotyökalun avulla live-tunteina.

Hikijumppa maanantaisin klo 18.30: lämmittely, sykkeen nostatusta sekä lihaskuntoliikkeitä kehon omaa painoa hyväksi käyttäen. Tarvitset jumppa-alustan ja vesipullon sekä mobiililaitteen Zoom-yhteyttä varten. Tilaa tarvitaan 1-2 m per suunta.

Dance tiistaisin klo 18.00: Lempeää, kehoahuoltavaa jazz- ja nykytanssiin perustuvaa liikettä, rullausta niskalle ja selälle, venyttelyä, keskivartaloa aktivoivaa lihaspitoa, lyhyt tanssisarja. Tilaa tarvitaan muutama metri per suunta.

Toimi näin: Mene jäsenrekisteriimme yläpalkista ilmoittautuminen, rekisteröidy (jos olet uusi käyttäjä) ja ilmoittaudu pelkkään jäsenmaksuun (ö jäsenmaksu 2021). Lähetä viesti sähköpostiimme: hejy.jv@gmail.com, kumpaan jumppaan haluat videolinkin. Maksa maksu HETI (pankkisiirto, ePassi, SmartumPay). Saat tämän jälkeen linkin sähköpostiisi tammikuun ajan sinä päivänä, kun jumppa on noin pari tuntia ennen sen alkua. Kumpaakin tuntia mahtuu tammikuuhun 3 kertaa.