Voimistelukoulu 6-8 v.

Voimistelukoulutunneilla lapset liikkuvat ilman vanhempia koulutetun ohjaajan opastuksella. Tunneilla liikutaan monipuolisesti, iloisesti ja leikinomaisesti lasten iät huomioiden.

Tunti koostuu perusliikunnasta leikkiä unohtamatta. Tunneilla opetellaan lisäksi ryhmässä olemista, ohjaajan kuuntelemista sekä toisten huomioonottamista.

Tervetuloa tytöt ja pojat!

Kausimaksu: 70 e + jäsenmaksu lapset 12 e (uusille jäsenille = ei mukana keväällä toiminnassamme, lisätään automaattisesi, jos jäsenmaksua ei ole maksettu jo keväällä), ei sisällä vakuutusta

Sisaralennus 20 e (toinen lapsi perheestä). Mikäli haluat käyttää tämän, ilmoita lapsesi mukaan normaalisti ja ota yhteys taloudenhoitajaamme minna.narva(at)gmail.com alennuksen saamiseksi.

Perjantaisin klo 17.15 - 18.00 Kauden alku: KALLION ALA-ASTE, yläsali, jatkossa toivon mukaan Vallilan ala-aste. Kulku Kallion ala-asteelle, Neljäs linja 11-15 pihalta (nurkan taakse, josta löytyy portaiden päästä ovi). Sisään pääsee jo hyvissä ajoin.

Paikkamäärä: 10

Ohjaaja: Anna-Mari Mykkänen